Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Mały ogród Kasi 09:33, 20 wrz 2015

Do góry
piękny wianek
W moim małym ogródeczku - Dorota 07:57, 20 wrz 2015

Do góry
Wianek piękny, jesienny Za sposób dokarmiania dziękuję, bo prosty, ale pomysłowy, przynajmniej widać, ile faktycznie się sypie i ile ubywa. Pozdrawiam
W moim małym ogródeczku - Dorota 23:42, 19 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Za mna ta jarzebina chodzi slicznie

Jolu mam pomysł na inny wianek, ale na razie nie mam więcej jarzębiny.
Kosolkowa Pasja 23:32, 19 wrz 2015

Do góry
babka napisał(a)
Olka przesz do przodu ! Rabata ogromna, pokażesz efekty ? U ciebie jesień pięknie wygląda i ten wianek uroczy. Ciekawy pomysł miałaś z wykorzystaniem czarnego bzu.
Też planuję przesadzić róże i nie wiem czy im nie zaszkodzę kiedy jeszcze mnóstwo pąków zawiązanych mają ?

Jakoś takoś na razie wygląda. Częściowo już poprawiona (gęsto..), na środku busz
Wianek - recyklingowy. Robiłam sok i nalewkę z czarnego bzu. I jakoś tak mnie te łodyżki zauroczyły.
Moje rośliny na pewno odchorują przesadzanie o tej porze. Trudno. W przyszłym roku odżyją. Jak nie musisz, poczekaj jeszcze miesiąc.
Kosolkowa Pasja 22:36, 19 wrz 2015

Do góry
Olka przesz do przodu ! Rabata ogromna, pokażesz efekty ? U ciebie jesień pięknie wygląda i ten wianek uroczy. Ciekawy pomysł miałaś z wykorzystaniem czarnego bzu.
Też planuję przesadzić róże i nie wiem czy im nie zaszkodzę kiedy jeszcze mnóstwo pąków zawiązanych mają ?
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 20:24, 19 wrz 2015

Do góry
Piękny ten wianek Ci wyszedł!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:04, 19 wrz 2015

Do góry
Uwielbiam vertigo, ale w gruncie W donicy nigdy nie urosną takie spektakularne Wianek jabłkowy super. Hortensje piękne, ale to już któryś raz piszę Fajnie wiedzieć, że perfekcyjny Sebek ma coś nie-perfekcyjnego Ale pewnie w przyszłym roku wyczarujesz tam coś takiego, że kapcie nam spadną
Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 18:56, 19 wrz 2015

Do góry
jest już wianek?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:56, 19 wrz 2015

Do góry
Ensata napisał(a)
Rany jak ten wianek jest zrobiony!!!!!

Jeśli to pytanie to odpowiadam, że na wykałaczkach Jednak jabłka po 3 tygodniach się zmarszczyły, wiec nie jest to jakoś super trwałe, ale cieszy nadal
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:49, 19 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Bałabym sie wejsc do domu po ciemku takie potfory. Wianek cudny swierk do donic ? Cos czarujesz

Ja już myślę o świętach Stąd ten świerk lub inny stożek, by móc na nim lampki zawiesić Strasznie nie lubię jak nic nie ma przed wejściem do domu, więc zakup postoi tam do wiosny Najlepsza byłaby kula bukszpanowa, ale nie przeżyłbym straty
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:23, 19 wrz 2015

Do góry
Rany jak ten wianek jest zrobiony!!!!!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:41, 19 wrz 2015

Do góry
Bałabym sie wejsc do domu po ciemku takie potfory. Wianek cudny swierk do donic ? Cos czarujesz

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:16, 19 wrz 2015

Do góry
abiko napisał(a)
piękny ten wianek z jabłuszekpiękny
Seba ty nie masz łazienki, ty masz salon kąpielowy i znów ta prywatność upsss

Oj tam zaraz salon zbyt miłe jesteście i tyle
Kosolkowa Pasja 10:53, 19 wrz 2015

Do góry
Ola wianek cudny, ale tak się zastanawiam czy czarny bez nie poplami ściany?
"W kolorze blue" 22:42, 18 wrz 2015

Do góry
Ensata napisał(a)
Pazury zrobione, makaron z truflami wydany został wczoraj. Dzisiaj jedynie ciachałam bukszpany nowym urzadzeniem, na sadzenie nie mialam siły

Kasya, sesleria jesienna to jest
O trawie pisałam, turzyca cienista
Jola rozmachu nie ma, mam 70 sztuk, moge sobie z nich wianek zrobic bo na oczkowa za mało, a facet "rznie głupa", ze wyslał 90. Skasował mnie za to za 120 sztuk, pewnie ich juz nie zobaczę. W kaz∂ym razie jestem na etapie, że pójdę do sądu, dla zasady. Mam maile, potwierdzenia, świadków. Wybiorę koleżankę, która za zastępstwo procesowe wezmie najwyższą stawkę. Zle trafił, potrafie być wredna i konsekwentna. Opiszę sprawę na wszystkich portalach społecznościowych wielkimi literami wymieniając nazwę firmy. Tyle mojego..

Nie wiedział na kogo trafił.... Oj jakis nierozgarnięty
Dobrez ze skończyło sie pozytywnie w przeciwieństwo do doświdczen wiekszości z nas z tym panem...
W moim małym ogródeczku - Dorota 21:00, 18 wrz 2015

Do góry
Dorota123 napisał(a)
[img

Cudne widoki a wianek rewelka, może się zdopinguję,
ciekawią mnie Twoje begonie takie zwarte a moje za bardzo liście urosły i takie długie no miały być zwisające ale coś nie tak -masz je z bulwki?

O Hyżym słyszałam dobrze bo Riche kupował - kiedyś pokazywał nawet sadzonki.

pozdrawiam
Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 20:31, 18 wrz 2015

Do góry
Nie pozostaje mi w takim razie nic innego Ilonko Czekam więc
Olu, Reniu dziękuję za rady, sypnę jej obornikiem po nogach
Sebek pochwała od takiego estety jak Ty liczy się podwójnie Dzięki
Jutro chcę spróbować zrobić wianek z hortensji ale boję się, że sknocę. Twój dla Ewy powalił mnie na kolana Pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:16, 18 wrz 2015

Do góry
piękny ten wianek z jabłuszekpiękny
Seba ty nie masz łazienki, ty masz salon kąpielowy i znów ta prywatność upsss
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:39, 18 wrz 2015

Do góry
eee_taam napisał(a)

chcę

dekoracje jesienne super ..wianek z hortensji też miałam sobie zrobić ...znów nie zrobiłam

a co do zdjecia wyżej

to ja nie wiem czemu tu taki chaos?

hortensje to dobry pomysł ...bo są ładne ...ale tego chaosu nie wyrównasz hortensjami.

poszerzyć musisz i naciapać bylin krzewów i co tam umyślisz .....żeby jakoś schować już naciapane różne iglaki.

widok tych iglaków mnie pokonał...ale wydaje mi się, że to nie ty sadziłeś ...chyba, że były to czasy szkoły podstawowej

Wiem, że chaos ogromny...Ale dobrze zgadlas - te tuje były sadzone kilkanaście lat temu i wtedy to ja ledwie mówiłem, a gdzie tam do sadzenia A pewnie jak były małe wyglądały tak samo - tylko teraz efekt jest okropny... Dlatego myślałem, żeby je zasłonić żywopłotem liściastym , ale nie wyszło...Poszerzenie nie zda egzaminu, bo tam musi być dojście do bylinowki - co najwyżej 30 cm mogę się przesunąć do przodu... Dlatego myślałem, żeby przyciąć te krzaki na określoną wysokość, a potem wypuścić hortensje jak najwyżej, by całkowicie odwróciły od nich wzrok. Chyba, że derenie byłyby lepszym rozwiązaniem?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:33, 18 wrz 2015

Do góry
eee_taam napisał(a)

chcę

dekoracje jesienne super ..wianek z hortensji też miałam sobie zrobić ...znów nie zrobiłam

a co do zdjecia wyżej

to ja nie wiem czemu tu taki chaos?

hortensje to dobry pomysł ...bo są ładne ...ale tego chaosu nie wyrównasz hortensjami.

poszerzyć musisz i naciapać bylin krzewów i co tam umyślisz .....żeby jakoś schować już naciapane różne iglaki.

widok tych iglaków mnie pokonał...ale wydaje mi się, że to nie ty sadziłeś ...chyba, że były to czasy szkoły podstawowej

Trochę w tym racji.
Poszerz rabatę. Zajrzyj do Makowa po inspirację. Kasia świetnie sobie radzi z nieregularnymi na nasadzeniami
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies