ja nie Kasia
ale moim zdaniem bardzo dobra cena, brałabym kilka sztuk
ja płaciłam chyba 135 zł
dotychczas tylko za jarzębinę płaciłam tak mało - 90 zł
no dobra śliwy były po 20, ale niepiękne i na wyprzedaży...
też bym chciała wianek, ale jak tu gwoździa wbić w metalowe drzwi...
moje letnie donice wyglądają całkiem całkiem, chciałoby się jesienny wystrój, no ale chyba dobrych roślin nie będę wyrzucać...
Kasiu o patyczki się szybko postaraj, bo jak zacznie wiać, to drzewa wylądują na trawniku
Może zamiast samej łezki, zostawić tam między 2 umbrami kulkowisko, bo są kulki po łezce...
I ten fragment będzie stanowił zwyczajnie część rabaty.
A co trzeba podkreślić ekranikiem buksowym to trzeba pomyśleć. Bo nie może to być przypadkowe miejsce.
Żeby ten ekranik na wybrzuszeniu nie zasłonił kółka, a może właśnie powinien je zasłonić...
To samo mówi Marzenka. Ale- tam jest teraz zacisznie z tym płotem. Może drzewa do płota przywiązać? Trzymają się dobrze, obserwowaliśmy wczoraj przy dużym wietrze.
Łezki nie będzie praktycznie, bo z tyłu już nie ma krawężnika. To będzie zwykła rabata- bukszpany + byliny w różach/fioletach +trawy. Trochę je tylko porozsadzam, bo za ciasno już mają. Zmian za bardzo nie będzie, może morwa pójdzie ciut do przodu i w lewo. Zastanawiałam się nad obwódką buksową z przodu tej rabaty, ale raczej nie...
Można tez zrobić ekranik półkoliście, z tyłu za placykiem, ale to też mi się nie widzi. Chiałabym by wrzosy na placyk właziły, tak dziko... Chyba.