A tu moja primabalerina - Panna Dziewanna!
Jej koleżanki poszły na grządki, a ta została jako niewydarzona w szklarence. I co się z brzydkiego kaczątka zrobiło? Tamte jeszcze przy ziemi i kłosek dopiero się formuje, a ta proszę! Już czaruje!
Ps Bałaganu nie widzimy, to są doniczki z wysianymi jednorocznymi. Butelki przykrywają co nieco.
powiem ci ze mocno dokarmiona ...kwiaty normalnie walcza o miejsce na gałązce ...nie samowite ...a juz myślalam ze moje super są (w lipcu ja kupiłam kwitnią pierwszy raz u mnie ) jak dla mnie to ona jest bardzo atrakcyjnym drzewem do ogrodu
Agnieszko, ja już przestałam wierzyć że trafię na jakiegoś mądrego. Jeden krytykuje drugiego a sam nie jest w stanie powiedzieć co to jest.
Aguś jeśli to nie problem to niech kalinka poczeka u Ciebie. Bardzo bym nie chciała aby ktoś ją uszkodził na tym moim placu budowy, wiesz jak to jest, dechy, kamienie, betoniarka, łatwo o wypadek.
Jodły i świerki obserwuję każdego dnia aby nie przegapić inwazji szkodnika, jeśli tylko się pojawi nie zawaham się użyć chemii, nie będę się już zastanawiać.
Widziałaś mojego pigwowca, zwariował. Jeśli ze wszystkich kwiatuszków będą owoce, to otworzę sklep z nalewkami. To tylko jeden krzaczek a mam ich więcej.
Witajcie
pomóżcie proszę bo mi kulka bukszpanowa coś niedomaga
Kupiony w marcu, wsadzony do ziemi w kwietniu.
Zobaczcie proszę na zdjęcia - czy to jakieś chorubsko czy szkodnik?