Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Zielony galimatias 22:07, 13 paź 2012

Do góry
Evchen napisał(a)

Milutkiego dnia życzę

13ty.. życzenia się przydają dzisiaj coś mi strzyknęło w kręgosłupie.. to efekt cudnie lekkiej i przyjemnej pracy na ogrodzie.. ot, wkopanie bukszPana.. podstawowe narzędzia: Kilof i długi pręt do wydłubywania kamoli.. Mam nadzieję, ze do jutra przejdzie

Ojoj to przegięłaś .... Kręgosłup .....

Ja mam zapalenie stawów w łokciu i nadgarstku lewej ręki .... Powinno przejsć zimą lub po sterydach..... A poza tym mam jeszcze prawą
Zielony galimatias 22:04, 13 paź 2012

Do góry

Musisz ogrodowisko w komorce czytać w trakcie prac ogrodowych
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:03, 13 paź 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Agnieszka, ja bym chyba nie ryzykowala cięcia

Pod żadnym pozorem nie tnij
Wytrzymasz do wiosny aż Danusia odtrąbi cięcie bukszpanów i cisow
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:02, 13 paź 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Piszmy dużo postów To szybciej tysiączek będzie

O Sebek jak zwykle wszystko dokładnie wie Jednak młodość i liczba szarych komórek to jest to!!!!

Noooom - do tego sobota to komórki mózgowe najlepiej pracują Ale za tydzień o tej porze mnie z Wami nie będzie

Sebku teraz masz najlepszy okres w życiu, dorosły, imprezki, matura dopiero za rok zazdraszczam
Ale podobno średnia życia się wydłuża, więc pocieszam się, że dopiero niedawno półmetek minęlam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:01, 13 paź 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
A ja proponuję więcej zdjęć wklejać, pismo obrazkowe "czyta" się lepiej

Danusiu starm się jak mogę wszędzie zielone widzę nawet na delegacjach
Boćkowe perypetie ogrodkowe 22:00, 13 paź 2012

Do góry
No i czekaj teraz człowieku do wiosny aż Bociek wróci i pokaże co zmieniła...
Już pisałam, że jesteś jak niewierny kochanek!!!! N a wyjazdach też jest dostęp do netu!!!
Pozostaję nieutulona w żalu ....
Rododendronowy ogród II. 21:57, 13 paź 2012

Do góry
O poczytałam sobie Ciebie Bożenko i Anie i się uśmiecham Jak miło jest znać takie osoby
Baaaardzo Was lubię dziewczyny
Oby do wiosny i szaleństwa cebulowego a potem ach rododendrony
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:53, 13 paź 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Oj rzeczywiście, chyba to madryckie słonko do nas przywiozłaś, tylko o ciepełku zapomniałaś Czytam, że bezobsługowo u Ciebie teraz w ogrodzie??? Hmmm, a mi chwasty jakoś nie chcą odpuścić
Brzózki dziś zostały u mnie posadzone i choć nie są idealne, jak te w zimozielonym, to i tak mi się podobają Dzięki za wszystkie dobre rady, że mnie ostatecznie do nich przekonałaś
Aha, w razie czego, nie szukaj u mnie fotek - ciemno się zrobiło, zanim zjechałam do domu i nie zdążyłam zrobić...

Aga brzózki nawet zimą będa Cię zachwycać Piekne kupiłaś i nie doczytałam gdzie???
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:52, 13 paź 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Piszmy dużo postów To szybciej tysiączek będzie

O Sebek jak zwykle wszystko dokładnie wie Jednak młodość i liczba szarych komórek to jest to!!!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:51, 13 paź 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Hiszpania na celowniku...miałam chęci, ale zamiarów zabrakło...
W końcu napisz mi nowy tytuł wątku - koniecznie do wymiany

Danusiu po 1000 stron
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:51, 13 paź 2012

Do góry
Pola napisał(a)
Marzenko Madryt cudnie przedstawiłaś, nie byłam ale za to 2 lata temu co miesiąc przez rok jeździłam do Barcelony na szkolenia zeszłam ją calutką jest bajkowa polecam. A do Madrytu też mnie napewno zaniesie. Nuziaki zostawiam i pięknego weekendu życzę.

Pola nie kuś Barceloną
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:50, 13 paź 2012

Do góry
Syla napisał(a)
i ja Cię witam energiczna Kobieto mam nadzieję , że to co zaplanowałaś , zrealizowałaś
U mnie dzisiaj luzik ....nigdzie się nie śpieszyłam i odpoczęłam tradycyjnie przy garach

Oj tak Sylwia dzisiaj był dzień gospodarczy bo M też był mocno wyjazdowy ostatnio. Zaczęliśmy rano od wizyty w Castoramie a potem porządki.... Ale przynajmniej dom odgruzowalam ..
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:39, 13 paź 2012

Do góry
Danusiu powiem tylko DZIĘKUJĘ za te piekne zdjęcia
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:27, 13 paź 2012

Do góry
No odnalazłaś się
Mnie ta zielona świadomość przesłania cały świat Ja już nic innego nie widzę tylko zielone Jak zdjęcia zabytków robię to tlko z zielonym
Iza czy to już się kwalifikuje do leczenia???
Mój ogródek pod Gdańskiem 21:21, 13 paź 2012

Do góry
Moniika napisał(a)

Moniko cieszę się, że powróciłaś w ramiona ogrodowiczanek
Wszystkich przygnębia jesień po tak pięknym i ciepłym okresie jakim jest wiosna i lato ale uważam, że te pory roku są po to abyśmy jeszcze bardziej doceniały wiosnę i lato
Ja dizęki nartom jesienią nie moge doczekać się na nadejście zimy
A tak wracając do tematu ogrodowiskowego to gdzie kupujesz obornik?

Hej
też tak myślę, ze bardziej doceniam ciepło bo długo go nie ma
Jeśli chodzi o narty to owszem są pocieszeniem ale to tylko 10 dni (chyba ze Ty jeździsz więcej poza tym ostatnio dwa razy pod rząd mieliśmy pecha i pogoda pomimo regionu rzekomo gwarantującego super pogodę - było kiepska - (Livinio Włochy- było słońce ale -20 stopni !!!) tragedia nie dało się jeździć, rok wcześniej byliśmy w Austrii i jak na złość cały czas padał śnieg. Moja cała rodzina świetnie jeździ na nartach, - ja sama jestem bywalcem raczej tras niebieskich po prostu staram się za nimi nadążyć. W tym roku jednak po raz pierwszy od dobrych kilku sezonów ( również dlatego że ulubieni nasi "narciarscy" towarzysze zrezygnowali z wyjazdu) namówiłam męża żeby zamiast w góry w zimie pojechać ( kiedy u nas jeszcze bardzo zimno), w cieple kraje - córka mnie poparła a syn i tak już woli obozy narciarskie z kolegami niż narty z nami - więc polecimy na Wyspy Kanaryjskie. Taki mam plan. Co z tego wyjdzie - zobaczymy
Obornik - mam szczęście co roku- rozwozi nam pod domy Pan rolnik z jakiejś pewnie pobliskiej miejscowości. Jeździ traktorem i dzwoni do wszystkich- ja od kilku lat od niego biorę i jestem zadowolona. Oczywiście przekompostowany, właściwie bez zapachu - cena super także biorę.
Pamiętasz te maty w Nomi?? Wczoraj tam byłam i kupiłam 6 m na 1,4 m maty z wikliny na 69,9 zł. Będę ją cięła na kawałki. Wydawało mi się to tanio. Innych nie mieli , Pozdrawiam M

Moniko ja mam to szczęście, że do stoków narciarskich mam 2 godz jazdy i darmowy nocleg u mamy lub teściów a na dodatek przyjaciół z ktorymi spędzamy wieczory w JG
Zatem jeśli tylko jest zdrowie to nawet co weekend jeździmy ja nie zamienię ferii zimowych na wyjazd w ciepłe kraje i nawet jak brzydko jest to wypoczynek a Alplach regeneruje mnie i mam energię jak króliczek Energizer

O matach pamiętam ale Noemi też ich nękała i zero odzewu... Wiklinowe w bardzo dobrej cenie kupiłaś
Pana z obornikiem zazdraszczam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:10, 13 paź 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Sebek, co to dla Ciebie matma, a 3 to przeciez super ocena
Jak Twoje prawko???

Jesteś
Egzamin mam już ustalony....na 2 listopada.....Jak ten czas szybko leci - zostały mi niecałe 3 tygodnie... Już się denerwuję, a co dopiero będzie w drugiego....

Jeździj zatem do utraty tchu
Trening czyni mistrzem !!!
Kubusiowo 21:07, 13 paź 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Słowami nie opiszesz i ludziom nie opowiesz
jak robi torty Gosia w tym swoim Kubusiowie.
Bo cuda to prawdziwe zrobione jej rękami
ochłonąc nie możemy i wciąż sie zachwycamy.
Tort piesek ten łaciaty, tort fiolet z perełkami,
dla babci tort kapelusz z cudnymi kwiatuszkami.
Dzieki babijce Gosia talenta te posiada
więc niech babijka dzisiaj przy torcie cudnym siada.
A wszystkie inne babcie zajmijcie sie wnuczkami
to może one kiedyś odwdzieczą sie tortami.
My torty podziwiamy, my tortów takich chcemy
i jak one smakują byc może sie dowiemy.
Więc trenuj Gosiu dalej, do wiosny czas Ci damy
a na pierwsze spotkanie tort cudny zamawiamy.

Gosiu jestem pełna podziwu dla Ciebie a babcia musi byc z Ciebie bardzo dumna.

Tort godny takiego peanu
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:04, 13 paź 2012

Do góry
Powiem tylko PIKAŚNIE
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:58, 13 paź 2012

Do góry
Miłego wieczoru z maluszkami
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 20:50, 13 paź 2012

Do góry
Oj dzieje się tu u Ciebie ciągle dzieje Zdrowiejesz chyba
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies