Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Madzenka 21:57, 13 paź 2012

O poczytałam sobie Ciebie Bożenko i Anie i się uśmiecham Jak miło jest znać takie osoby
Baaaardzo Was lubię dziewczyny
Oby do wiosny i szaleństwa cebulowego a potem ach rododendrony
Bogdzia 22:16, 13 paź 2012

eliza3 napisał(a)
Bożenko widzę, że i do Ciebie mrozik przyszedł. Nas tym razem ominął... i dobrze Zdjęcia bardzo malownicze, żaden malarz nie jest w stanie poprawić natury...
Życzę miłego wieczorku

Zanosi sie na to że dziś znów mrozik bedzie bo jest w tej chwili 3 stopnie na wys 1,5 m a przy ziemi wiadomo że mniej, ale zdjęc już nie zrobię, aparat sie zbuntował i samoczynnie sie zamyka co go otworzę.Pozdrawiam Elizko.
Bogdzia 22:20, 13 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)
O poczytałam sobie Ciebie Bożenko i Anie i się uśmiecham Jak miło jest znać takie osoby
Baaaardzo Was libię dziewczyny
Oby do wiosny i szaleństwa cebulowego a potem ach rododendrony

Marzenko a my Ciebie lubimy i to najszczersza prawda.Jest spora grupa osób niezwykle miłych , otwartych które musi się lubic. Pewnie jest ich wiecej niż myślę ale ja wchodze do bardzo niewielu wątków, po prostu się nie wyrabiam.
Sebek 22:24, 13 paź 2012

Bogdzia napisał(a)

Wzięłam drugi raz ten sam cytat więc pokażę porównanie zdjec wczorajszych i dzisiejszych. Godz 8 rano, -2 stopnie C.

.

Ja wolę wczorajsze widoki.

A ja nie wiem która wersja ogrodu jest piękniejsza - tak ślicznie posypanego cukrem pudrem czy bez tej ozdoby ... Ty pewnie wolisz tą drugą wersję, ale na zdjęciach o wiele lepiej wychodzi ta
Elfik 22:31, 13 paź 2012

Bożenko, widzę, że Ciebie też dopadł ten "cukier puder"... Jest ślicznie, ale cieszyć się nie ma z czego... Dziś patrząc na ładne przyrosty w moich rodo myślałam o Tobie serdecznie... Pozdrawiam!
Bogdzia 22:33, 13 paź 2012

Sebek napisał(a)

Wzięłam drugi raz ten sam cytat więc pokażę porównanie zdjec wczorajszych i dzisiejszych. Godz 8 rano, -2 stopnie C.

.

A ja nie wiem która wersja ogrodu jest piękniejsza - tak ślicznie posypanego cukrem pudrem czy bez tej ozdoby ... Ty pewnie wolisz tą drugą wersję, ale na zdjęciach o wiele lepiej wychodzi ta

Powiem szczerze jestem zdziwiona ze ta wersja się podoba bo jak na nią patrzę to jest mi zimno, ale pewnie lubicie zimę bardziej niż ja.Miło Sebku że wpadłes. Pozdrawiam.
weronika77 22:34, 13 paź 2012

Bogdzia napisał(a)

.

Bajkowy widok, a jednak szronik nie tylko przynosi minusy.
Bogdzia 22:40, 13 paź 2012

Elfik napisał(a)
Bożenko, widzę, że Ciebie też dopadł ten "cukier puder"... Jest ślicznie, ale cieszyć się nie ma z czego... Dziś patrząc na ładne przyrosty w moich rodo myślałam o Tobie serdecznie... Pozdrawiam!

A ja zawsze myślę o Tobie serdecznie. Dobrze że była możliwośc spotkac sie u Dzidki bo u mnie było za mało okazji do rozmowy a przecież wtedy najlepiej się ludzi poznaje. Ten puder na zdjęciach nieszkodliwy, najważniejsze byle tylko nie powtórzyła sie ostatnia zima. Rachunek prawdopodoieństwa mówi że się nie powtórzy ale tu i matematyka może byc zawodna. Byle do wiosny.I oby jak najszybciej przyszła.
Bogdzia 22:43, 13 paź 2012

weronika77 napisał(a)

.

Bajkowy widok, a jednak szronik nie tylko przynosi minusy.

To prawda ze widok jak z bajki ale niekoniecznie tej co się dobrze kończy.Takie kolory zawsze zwiastują smutne zakończenie bajki.W Twojej bajce też widziałam szron ale jakby mniejszy niż u mnie.
barbara_kraj... 23:05, 13 paź 2012

Bogdzia napisał(a)

Interesujący ten wzorek, śliczny, w sam raz na materiał letniej sukienki))