A na uwienczenie nudzenia.macham z dziury
Tylko pamiętaj jak będziesz chciała kupić to lepiej w sprawdzonej szkółce, widziałam już w stacjonarnych szkółkach hosty porażone wirusem hvx ( tak się znają w szkółkach na roślinach) Mi hvx zdziesiątkował kolekcje host przywlokłam chorą i pozarażała inne i nadal wyrzucam podejrzewam że za jakiś rok dwa nie będę miała już żadnej... tak wyglądają chore hosty (to są zdjecia z mojego ogrodu, hosty które wyrzuciłam w poprzednim roku)
Anka takie chcesz? No to na jutro podebrałam Ci cztery sadzonki Tylko one są bez korzeni, do ukorzenienia Kurcze zapomniałam Ci zrobić zdjęcie moich pacioreczników Poprawię się
Zakwitły pierwsze lilie w kałuży..
no nie powala ...to jest własnie do dopracowania ...sama mam puste zachwaszczone korytka bo tam ma być werbena ...ale narazie jest tylko plankton moje ML tez spisałam na straty a one dziś sprawdziłam po jednym badylku wypuściły ...jest nadzieja ( ale to późno bardzo) a moje turzyce FC/amzon Mist ...śpią! ...ale za to mam dużo siewek ..tyle ze w przyszłym roku bedzie je widac na rabatach. czekam tez jeszcze na 2 rozplenice koszmarna była zima zawilce Honoriny mi padły tez
Litosciwa pani wcale ale to wcale u ciebie nie jest nudno Piekniej ogród. A te jarzmianki to ode mnie już kwitną ? Ja jutro w końcu posadze stipe - jakos nie moge się ogarnąć (głównie z chwastów) po tej komunii...