Natychmiast jeszcze wczoraj je zakupiłam i czekam Zdziwiłam sie ceną ,bo myślałam ,że będą drogie , a tu cena normalnych nożyc... i protestuję rękawiczek w moim rozmiarze nie ma
A kiedy sobie fundnę nożyce do przycinania wąsów w trawniku.... ma ktoś te nożyce.. długo działają, dobrze tną, czy tępią sie szybko (na krawędziach zawsze jakiś piasek sie znajdzie.. i mi szkoda tych elektrycznych, bo sie sakramencko szybko tępią), dają sie ostrzyć??? ...
i kaczki i żaby wiedzą, gdzie jest pięknie
ciekawa jestem zmian, na pewno tylko lepiej, inaczej być nie może
to ja biorę się dalej za bukszpany, ciągle nie wszystkie docięte
Danusiu , dzisiaj po urlopie wpadłam w te swoje świerki i poniekąd miałaś rację. Niektóre gałązki były nadłamane, wszystkie wyciełam. Ale niektór ok, wiec póki co będę obserwowac je.
cudnie tak świeżo jakby wiosna była - ciekawa jestem jaki kolor przybędzie w przyszłym roku bo że przybędzie to czuję że znów coś wymyślisz nawet mam typa hehe
o Danusia na moich salonach - tak pewnie jest - tak pisze na karteczce i widać już że kolorek z charakterem będzie - to pewnie świetnie wygląda jak jest taka masa pędzelków w takich dorodnych liściach
O tym co usunąć, a co nie, decyduje właściciel portalu lub administrator i nie musi się tłumaczyć. To bardzo ciekawe, zakładać wątek, żeby dyskutować o swojej produkcji. Wklejam sobie produkty i co o tym sądzicie, a jeśli ktoś jest zainteresowany to piszę pw i mam klienta. Kurczę litości po prostu. Proszę legalnie wykupić reklamę u admina i nie ma sprawy. No i oczywiście jestem niewinny, nic nie chciałem promować.