Dziękuję za pinteresta, nie przepraszaj, naprawdę to żaden kłopot , wręcz czuję sie wyróżniona , hihihi
No własnie większość dziewczyn zna ogród i mnie i uspakajają moje wizje z kolorami.
Więc tak:
Chodnik prowadzący od furtki do domu (ogrodzenie ma być w tym roku, ale takie bez "wow", nie rzucające sie w oczy, ponieważ ja jestem straszną minimalistką, podjazdu do garazu nie pokazywałam jeszcze na forum , bo jest be, w tym roku będzie kostka, taką kupiłam:
W tamtym roku zaczęliśmy taras robić, i on jest skończony , ale do niego dorabiamy drugi(moę skończymy go w przyszłym tyg to pokażę,
te zdjecia są z tamtego roku, w trakcie roboty:
Wokoł niego posadziłam graby na nogach, zywopłot grabowy i seslerie jesienną i skalną
to jest kwadrtat w tarasie, w którym jest grab i carex evergold
Widzę,że pustynnik Ci już kwitnie,wspaniały,moje chyba nie zakwitną.
Rozety liściowe zaschły,może w następnym roku się doczekam tej igły Kleopatry
Imponujące masz rabaty z bylinami,a lawenda ech, marzenie.
Dzisiaj dokupiłam kolejne 10szt lawendy. Jeśli nie przeżyją kolejnej zimy,dam sobie spokój.
I melduję,że już niebawem tez będę się cieszyła dzwonkami Rogucci
Dziękuję Przecudne te choiny. W zeszłym tygodniu miałam je już w wózku ale rozsadek zwyciężył. No nie mam jeszcze miejsca przygotowanego na nie. A takie piękne są.
Ja piwoniami jestem rozczarowana w ubiegłym roku były piękne a w tym dooopa
Kuleczkę sosnową widziałam, reszta za rok też będzie dużo ładniejsza.
U mnie jest pierwszy kwiatuszek.
Jeszcze Wam pokażę jaki piękny ogród miałam przyjemność obejrzeć na żywo Beatko, dzięki za zaproszenie. Byłam oczarowana i ogrodem i atmosferą spotkania Sorki, za jakość zdjęć...sama robiłam
Zgadza się, że nie wszędzie pasuje. U mnie kamyczki się całkowicie nie sprawdziły (poza wyglądem i plewieniem to jeszcze rośliny słabo rosły) więc pozostaje się cieszyć ich widokiem w cudzym ogrodzie. Dobrze, ze innym chce się je mieć, bo wtedy ja mogę sobie chociaż popatrzeć
i jak patrzę na takie zdjęcia
To nawet troszkę mi żal, ze zrezygnowałam z kamieni i zbiornika wodnego