Co słychać w warzywniku? SUCHOOOOOOO praktycznie linie kroplujące ratują roślinki a reszta żyje dzięki zraszaczom
Nieśmiało z piachu wychodzą różne fasole oraz fasolnik chiński (2 pierwsze zdjęcia)
Raczej delikatnie koryguję, młode przyrosty skracam - w tym roku jeszcze nie skubałam.
U mnie mszyce na kalinie Onondadze i na czarnym bzie ale walczę, ręczną rozgrywkę przegrałam to spraye poszły w ruch. Toszka tu jeszcze fotkę cyknęłam plamy na porzeczce to ostatnie takie liście, nowe są już zielone. Jeśli wiesz co to mogło być to napisz .
Pajączki, krzewuszka - strasznie mi się na boki rozlazła, muszę nad jej pokrojem popracować .
Clematis Blue Light
witam, mam problem z dodawaniem zdjęć. Tu na stronie testowej laduja się szybko, tak samo jesli dodaje zdjęcie do wczesniej utworzonego wątku przez forumowiczów. Lecz przy tworzeniu nowego tematu nie chce mi juz zaladowac zdjecia w mminiaturce. Miał ktoś już z was taki problem?
Pracowity to był dzień. Efekty dzisiejszych prac:
obrzeża na nowych rabatach, metalowe. Wyszło świetnie Katiaxx - dzięki za wskazówki
Poza tym w warzywniku nowe podpory dostał groszek
ogórki (mam nadzieję, że się domyślą, że mają wisieć pod siatką, żeby je było łatwiej zbierać)
Dzisiaj plan wykonałam
Rano do fryzjera a potem do ogrodu
Cała działka ogarnięta i takie momenty lubię najbardziej.
Siadłam sobie potem na ławeczce i popatrzyłam jakie te roślinki są ładne i jak dużo dają mi radości!