Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Buszując w zbożu i kukurydzy:)

Buszując w zbożu i kukurydzy:)

07_Rene 09:35, 08 cze 2016

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Dołączam się do grupy wielbicieli Twoich piwonii i ostróżek. Ich widokiem możesz mnie zamęczać

Jak już wyjdę z aparatem, to powstrzymać się nie mogę, żeby im chociaż jednego zdjęcia nie zrobić

Kasya 09:40, 08 cze 2016

07_Rene napisał(a)

Piwoniami trochę Was pomęczę

peonie sliczne i bujne, iryski tez bardzo lubie ale tak krociutko kwitna..
07_Rene 09:44, 08 cze 2016

katel napisał(a)
Fotki prześliczne a ten irys faktycznie bajeczny, jeszcze takiego nie widziałam.

babka napisał(a)
Zachłystuję się obrazami z Twojego ogrodu, piękne zdjęcia i kwiaty. Piwonie masz niesamowite takie pełne, wręcz napakowane. W porównaniu te moje to wielka lipa.

Żurawkom jeszcze daruję, nie chcę całkiem oszpecić gazonu, na który i tak już patrzeć nie mogę. Poczekam do wiosny, tak jak radzisz.
Widzę, że miskant się wreszcie zastanowił i rusza, Jeszcze Cię zaskoczy Ja moimi nibygrackami dziś zasiliłam kompostownik. Drogocenny kompost będzie wiosną

Z tych piwonii naprawdę jestem zadowolona.
No nie wiem czy miskanty mnie zaskoczą... Mam wątpliwości. Zraziłam się strasznie do traw.

For You

Kawa 09:45, 08 cze 2016

piękne Reniu
07_Rene 09:52, 08 cze 2016

renatamama3 napisał(a)
Reniu ,śliczne kolory irysów masz ,też mam zawsze problem z czym je zestawiać .Wyczytałam u Agatki ,że kalinki Cię interesują ,kilka widziałam w Krzywaczce już od 7 zł ( koralowa,Nanum ) te pamiętam bo brałam dla teściowej.

Reniu, ja mam problem ze wszystkimi zestawieniami Ciągle bym zmieniała wszystko, muszę się tego oduczyć.

Kalinę na pewno kiedyś jakąś kupię. Nie mogę się zdecydować, dlatego jeszcze nie mam Do Krzywaczki na razie się nie wybieram, bo korki straszne przy tym remoncie. Na razie zamówiłam 2 odmiany bodziszków, czekam na paczkę

Kasya napisał(a)

peonie sliczne i bujne, iryski tez bardzo lubie ale tak krociutko kwitna..

Tak, masz rację, że krótko. Ale za to kwiaty mają ciekawe i duże.

Kawo,
Dzięki
Boniki zaczynają. W pierwszej kolejności zakwitły kwiaty na dole krzaczka.

Zmykam cos poprzesadzać, bo ma być załamanie pogody to podleje od razu
Krakus 10:07, 08 cze 2016

07_Rene napisał(a)

Z tych piwonii naprawdę jestem zadowolona.
No nie wiem czy miskanty mnie zaskoczą... Mam wątpliwości. Zraziłam się strasznie do traw.

For You

do traw tez sie trochę zraziłem bo sporo wypadło...FC chyba wszystkie...morning light ruszyły ale jakoś tak nie wyglądają...
piękne zdjęcia ostatnio nam serwujesz
Pszczelarnia 10:55, 08 cze 2016

. Tak. Kawałeczek.
13:51, 08 cze 2016
07_Rene napisał(a)

Jak już wyjdę z aparatem, to powstrzymać się nie mogę, żeby im chociaż jednego zdjęcia nie zrobić

to jest moja faworytka!

ale mi piwonie strajkują...co rok to gorzej a w tym roku te co kwitły w poprzednich sezonach nie maja ani jednego kwiatka ( jakieś wiejskie z ogrodu teściowej)

Reniu napisz u mnie jakie bodziszki zamówiłaś ....bodziszków nigdy dość ostatnio mam faze na nie
Konieczki 13:54, 08 cze 2016

O jejuśku co zdjecie to piękniejszy kadr. Piwonie cudo ale i różyczka niczego sobie...
Juzia 14:13, 08 cze 2016

Ale fajnie, że chociaż kawałeczek
A jakiegoś wysokiego bym jeszcze chciała. Fioletowego chyba...byle nie żółty i pomarańczowy

U mnie fotki, ale słabe. Moje wcześnie kwitły. Już nic nie ma kwiecia, mogę kopać