Betty duża za taka cenę. Faktycznie nie mogłas jej nie kupić.
Te carexy to ode mnie? Spore już.
U mnie większość w tym roku wymarzła, pierwszy raz odkąd je mam. Ale się posiały obficie
A teraz moje wielkie rozczarowanie.. kwiaty tulipanowca, w tym roku ma ich sryliony.. i co z tego jak ich nie widać.. wyglądają jak liście.. Na tym małym foto widać 5 kwiatów, albo i więcej
Twoje irysy, Marta. Tu wycinek tylko. Bardzo ładne już są.
Tu jeszcze szerze spojrzenie na moją ognistą półkolistą, ale musiałam zaczernić tyły, bo inaczej nie mogę pokazać. Na razie dużo misz maszu, bo jak było wolne miejsce to upychałam co miąłam, ale spokojnie uporządkuję jak rośliny docelowe będą się rozrastac.
Bogdan bez urazy ,ale ile mozna oglądać jednego kwiata raz drugi trzeci czwarty a TY ciagle o tym samym!umiaru troszkę chłopie ,jak Hania dostanie to juz na wstępie znudzona nim będzie
moze posadz coś innego i znowu coś innego, i sie chwal
a tak jednym non stop to wręcz brzydnie.
Zresztą pora byś wreszcie swój wątek założył,miałeś tylko czytać a tu co sie dzieję
Moje Geum stworzyły coś w rodzaju małej łącczki, ale bujność pomiędzy niestety należy w 1/3 do chwastów. Niemniej jednak z daleka wrażenie jest pozytywne. Tak sobie myślę, że fajnie byłoby się zageumować na wrażenie wiosną a później już jeżówki będą tu szalały.