Olu
Te bardziej różowe są piękne ale niestety B...x znowu się pomylił i zamawiane w dwóch turach te same tulipany są w dwóch różnych kolorach
Sama zobacz:
Teraz zagadka ... które są które? Bo chciałabym dokupić tych prawdziwie różowych
Myślę, że dobre miejsce wybrałaś dla piwoni. Szkoda tylko, że tak krótko kwitną, choć z drugiej strony po przekwitnięciu zostają ładne kępy liści.
A eMa pozazdrościć
No to placyk gotowy. Jeszcze bazalcik zamieść, wodą spłukać bo kostka skurzona i będzie git Tylko na razie wchodzi w grę siedzenie po turecku bądź też na paletach, hehe Muszę się rozejrzeć za czymś do siedzenia i picia kawki A poza tym zawsze mi jest miło Cię widzieć Kami, tak więc zapraszam
Pamiętam o białych hostach dla Ciebie, na razie obrazkowo, ale jak będę dzielić to Ci utnę kawałek
Trawka obok to rozplenica.
Teraz się głęboko zastanawiam nad kształtem rabat. Zrobilam linie proste bo nijak mi fala nie pasowała. Nie wiem czy nie powinnam jednak iść w tym kierunku. Wszystko w sumie mamy "kanciate". Tylko ścieżka od furtki idzie po łuku.
??? Co myslicie?
To jest niesamowite, nigdy nie wpadłabym na to, że jest to "dodatek" do serba.
Mam 10 szt. serbów, które też mają takie maleńkie szyszunie i też są śliczne. Ale to jak Ty prezentujesz te szychy jest rewelacyjne !
Hmm... mówisz że okolice Rybnika masz ogród a ja gdzieś tak około miesiąca temu leciałem na Rydułtowy - to zdaje się że blisko Ciebie byłem a ten klonik Johin, który masz - to też jest jedną z pięknych odmian klonów shiroasawanum ...no i tu Ci go zazdroszczę. U mnie na moim terenie jeszcze nie miałem okazji go spotkać w szkółkach.
Mój zaś klon palmowy 'Katsura' przetrwał nocne przymrozki choć go nie okrywałem.( fotki poniżej)
No właśnie, dziś wieczorkiem Panowie skończyli placyk pod brzozami wraz ze ścieżką
Ogólnie póki co trochę tu bajzlownia, ale myślę, że do końca maja się z nią uporam