ale ja mam pagodowego. Duzo placilam bo 90 ale taki mial idealny pokroj no i to byl w końcu prezent dla eMa
I wlasnienjeszcze nienkwitl choc onnraczej niepozornie ale nie wyglada jakby sie za to zabierał. Przez swpja krzywizne byl niski
Dawno tutaj nie byłem. Dzisiaj pokazuję widok z tego samego miejsca w naszym ogrodzie po 10-ciu latach.
Więcej takich porównań na http://maciejon.republika.pl Zapraszam
Żółta trawa to hakone, uwielbiam ją za kolor i lekkośc jaką wprowadza na rabacie
Nie dawalam hakone tam gdzie piszesz bo od frontu byłby nie symetrycznie
Z boku wyglada o tak (parawan czarny postrach to do trawki bo od nadmiaru słońca jest jakaś słabsza
Dąbiątko niech troszkę podrośnie to znajdę dla niego miejsce
a w takim jest przecudny, reszta odpoczywa, kolejny wyrywny zakwita właśnie na różance. Piękny jest Krysiu, a jak zakwitną wszystkie to będę wciąż w oknie u Zośki wisieć bo tam je widać
za 2-3 dni usunę zdjęcie... ślę uściski... kobiety są silne, widziałam to po Mamie jak została sama...
prawdopodobnie to jest Złocień Różowy
Wrotycz Różowy Pyrethrum
(Chrysanthemum coccineum)\ odm.'Robinson Giant Mix'
kupiłam nasiona i wysiałam ale marnie wyszedł, nie wiem czy ze dwa się ostały
Miał być na nalewkę (wg receptury Waldka - "jeżyka", który zniknął z forum )
Podobnie jak i ja tez uwielbiam rześkośc poranków i śpiew ptaków i ta ciszę
Fajny tytuł watku
A to niby dlaczego facetowi nie miałoby się udac wyczarować pięknego ogrodu marzen
faceci sa niezłymi ogrodnikami,dodatkowo mają coś czego brak kobietom-siłe do ciężkiej pracy fizycznej jakiej wymaga od nas ogród