Czytaj, czytaj Tam jest mega dużo Toszkowych i MAzanowych rad. Też muszę do tego powrócić zimą.
Anka tylko pamiętaj, że z rabatammi trawiastymi jest problem wiosną kiedy ścinasz trawy i jest łyso.
Smaragdy nie są złe, jak się nie przesadzi z ilością Jak sobie pomyślę o wrześniowym czyszaczeniu to już mnie coś bierze...
ooo to czytam dalej
wiesz co uwielbiam się inspirować na tym forum a teraz dzięki Twojej rabacie zmieniłam plan Lukiego na narożnik pod glediczją będzie caaały w red baronie!
dzięki!
ja żywoplotów z tui też żałuję, w graby lub cisy bym poszła.no cóż .. trudno
Ewa, w bałaganie robię się nerwowa. Niestety to taka nerwica natręctw i wszystko musi być na swoim miejscu Trawy dziękują za miłe słowa. Wojtki lubię ale to racja, że są bardzo ciemne.
Ale zdjęcia wygrzebałaś Oglądam i się chichram Ale tak naprawdę to wtedy zaczęła się moja przygoda z trawami...
Odległości mogę zmierzyć w czwartek wieczorem-od wczoraj siedzę sobie w drugim ogrodzie Czy bym coś zmieniła? Nie, na tej rabacie jest wszystko ok. Na pewno nie posadziłabym smaragdów na żywopłot tylko cisy. A blacha daje radę! nic nie przechodzi
Marta, nigdzie się nie zakopuj! Brakowało mi Ciebie
Silvery potrzebują jak wszystkie trawy mieszanki Toszki i wooody, duuużo wody plus do tego gnojóweczka i rosną jak szalone