no wlasnie u ogos mi sie czesto cos podoba ale u mnie nie wszystko pasuje. Mam stary 200 letni drewniany dom na wsi wiec nowoczesnie nie pasuje za bardzo
hortki super fajna ta rabatka wokol domu
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Na razie wykańczam pozostalości z kostki brukowej - zamówiliśmy więcej bo miał byc podjazd do drogi....ale drogi raczej nie zrobią - chyba muszę na radnego startować, tam gdzie mieszkają od razu wszystko jest cacy (u nas oczywiście)
Kami ja od 3 tygodni nie ogrodowiskowa jestem - na urlopie słabe WI-FI i strona ładowała sie pół godziny a po powrocie jak nie choróbsko to pranie i odchwaszczanie. Na całe szczęście po burzach strat nie mamy
Dzisiaj pierwszy dzień spokoju - ZNACZY POWRÓT DO PRACY -to mogę też zaległości nadrabiać
Jedyne co to muszę bukszpany sprawdzić, czytam u dziewczyn o grzybach i ćmach a moje bukszpany na froncie z lekka podejrzane mi się wydają - myślałam, że przeschły bez podlewania....oby i aby. Dzisiaj po pracy mus sprawdzić!