Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Luki 10:13, 14 sie 2017

Oj upał wymęczył ogrody, a siedzenie nawet w cieniu męczące, ale na szczęście już się ochłodziło my i ogrody odetchniemy No i z podziękowaniem przybiegam
sylwia_slomc... 11:21, 14 sie 2017

U nas też upał wymęczył Na odpoczynek niestety jeszcze nie czas, bo cięcia i plewienia od groma czeka, a podlewanie nadal bo w sobotę tylko ciut pokropiło choć intensywnie to bardzo krótko i już sucho jestU Ciebie rośliny w świetnej formie umęczenia suszą i temperaturami nie widać. Udanego wypoczynku życzę
malgorzata_s... 16:13, 14 sie 2017

Margarete napisał(a)

[img size=640x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/149/1491352/original.jpg

Gosiu urocza ta rabatkaUwielbiam widoczki takie przez trawkę, tyle w nich zwiewności i lekkości
anna_t 21:46, 14 sie 2017

Małgoś nadrobilam, piekne widoczki pokazujesz dzisiaj Bozenka do mnie dzwoniła ze smutną informacja o naszej K... nie mogę się ogarnąć, pracować normalnie nie mogłam a u ciebie tez troche smutasow było :/ ech..niech ten rok już minie
polinka 21:06, 15 sie 2017

Małgosiu jak tam wycieczka? Udała się?
makkasia 13:03, 17 sie 2017

Mam nadzieję, że urlop udanie, powolnie przynosi energię pomimo upałów
Zastanawiam się jak nasze ogrody mogły kiedyś istnieć bez hortensji, jezówek, miskantów i traw, no jak ?
Nikita 15:07, 17 sie 2017

Małgoś, jak tam....już po urlopie?

PS. Nie moge sobie dać rady...ciaglę myślę o naszej K.
rozark 15:51, 17 sie 2017

jak tam róża?
Agania 20:58, 17 sie 2017

Całuski Gosiu....cudownie pożegnałaś towarzyszkę...trzymaj się
Margarete 21:08, 17 sie 2017

Sorry że nie odpowiem teraz na wszystkie wpisy, za kilka dni tu wrócę ze zdjęciami i wrażeniami z wyjazdu, z uśmiechem i radosnymi fotkami z mojego ogrodu...dziś i wczoraj i przedwczoraj moje myśli kieruję do spraw najważniejszych, ostatecznych....

We wtorek 15 sierpnia odeszła niespodziewanie nasza ogrodowiskowa koleżanka - Kasia - występująca tu na forum jako Luiza choć słowo "koleżanka"
to za mało, odeszła osoba nam bliska, serdeczna i pogodna, życzliwa całemu światu i ludziom, nasz przyjaciel....nie miała swojego wątku ale aktywnie uczestniczyła w naszym forumowym życiu - wspominam wiele wspólnych spotkań w ogrodzie i w domu u Kasi ale i u innych, tyle fajnych wyjazdów do Danusi, do Bogdzi, na Święto Róż w Kutnie, na spotkanie do Tracza, na kiermasz do Opatówka, tyle spotkań u mnie w domu i w ogrodzie ......miała świetną rodzinę, pracę którą lubiła, cudny ogród, klimatyczny dom, przyjazne zwierzęta i wielu życzliwych jej ludzi wokół i tyle jeszcze planów.....a teraz my wszyscy odczuwamy żal i pustkę.....