Oszszsz Ty ! Ale piękne ... Dlaczego mi nikt takich prezentów nie robi ? tylko sama muszę ... Gdzie nabyłeś ? jeszcze raz napiszę , że pięknotki są ... Na zimę można opatulić , teraz tak będę robić Nie narażę się na kolejne straty - tym razem zrobię wszystko aby nie mieć wyrzutów
No ciekawa też jestem jaki będzie Twój u judaszowca czekałam 3 lata na kwiatki Bogdziu co stało się z moją azalia japońska Princess Anne jak zaczynała kwitnąć teraz było zimno i popatrz czy ona przymarzła?
cześć kwitnie a część jak widać
a to pontyjska
Jeszcze serduszka.
Dereń Cherokee Brave. Były kupione dwa wyglądały podobnie, jeden pojechał do Gosi, widziałam go wczoraj i ma duże zielone liście a drugi został u mnie i ma czerwone - skąd ta różnica?
i jeszcze ogrodowe ozdoby
ale by bylo pieknie z 10 takich ptaszkow kupic i na drzewie powiesic, albo takie serduszka. A nutki kiedys sobie takie kupie i zrobie muzyczna rabatke. Chyli najpierw musze wymyslic rabate a potem dokupie jej nutki
Ja mam u siebie AŻ 4 czosnki i ze zgroza patrzę na obsychajce liście. Bylam przekonana, że "pomogły" im moje koty,ale widzę, że to taka ich przypadłość. Trzeba będzie upitolic i już
Moim pierwszym tu wpisem witam się z Toba Sebku. Znam Cię i obserwuję Twoje zmagania z przyrodą od lat, od kiedy podgladam ogrodowisko. Najwyzszy czas na skończenie z podgladactwem. Pozdrawiam serdecznie.
w miejsce wymarzniętych żurawek ponownie posadziłam następne oraz szałwię omszoną...
teraz trzeba czekać, by roślinki się rozrosły...
muszę przystrzyc bukszpan...
niezawodne bratkowo...
Jolu wiem, tak to on nareszcie, dobrze, że te kwiatki w końcu pokazałPink Swing podobny do mojego Markham's Pink ta sama grupa Atragene bez problemowy mój Stolwijk ok ładnie kwitnie cofnij się troszkę to zobaczysz zdjęcia, a Rosa de Resht ma Mała Mi z tego co pamiętam, świetna róża dobrze, że ją kupiłaś ja mam Reine des Violettes ale miała być de Resht, nie ta mi przysłali
Udało mi się kupić haczyki w ludzkiej cenie 0,25zł w sklepie metalowym więc wstawiam jak się w garaży urządziłam - mam nadzieję że teraz już nie będę miała problemów ze znalezieniem narzędzi .
Wstawiam jeszcze serduszkę na prośbę Kasi, bo wzbudziła spore zainteresowanie.