Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Nallar 22:25, 02 cze 2016

Katkak napisał(a)

Ewunia krzewuszka jest, a zdjęcia derenia nie mogę znaleźć. Jutro zrobię nowe foty . Krzewuszkę muszę przesadzić bo była wsadzona tak byle gdzie jako mały patyczek, a teraz to już całkiem spora dama . Ale zrobię to dopiero jak przekwitnie . Co do miejsca to zdziwiłabyś się ile mi jeszcze wlezie. Jakbyś mnie odwiedziła to byś się przekonała . Roślinki były zamówione jeszcze w lutym, w przedsprzedaży w B. R. i wczoraj dotarły

Bardzo mnie cieszy że krzewuszka się zebrała, po kwitnieniu przytnij ja troszkę, nabierze tuszy i będzie zgrabniejsza.
Kasiu, mnie jest naprawdę ciężko ruszyć się z domu ale może kiedyś....
Ja do Raju na B mam na tyle blisko że byłam tam już kilka razy i zawsze coś do domciu przywlekłam, roślinki aż się proszą aby je zabrać ale w tym roku ogłaszam strajk nic nie kupuję,

Strajk ogłosiłam ale czy wytrzymam....
Katkak 21:45, 03 cze 2016

Nallar napisał(a)

Bardzo mnie cieszy że krzewuszka się zebrała, po kwitnieniu przytnij ja troszkę, nabierze tuszy i będzie zgrabniejsza.
Kasiu, mnie jest naprawdę ciężko ruszyć się z domu ale może kiedyś....
Ja do Raju na B mam na tyle blisko że byłam tam już kilka razy i zawsze coś do domciu przywlekłam, roślinki aż się proszą aby je zabrać ale w tym roku ogłaszam strajk nic nie kupuję,

Strajk ogłosiłam ale czy wytrzymam....

Kochana, no jasne, że nie wytrzymasz . Zobacz, to dereń od Ciebie. Będzie prowadzony na patyczku, chyba w formie kuleczki, tylko musi się zaokrąglić trochę . Wsadziłam go za huśtawką . W stópkach ma funkie i jasnotę .

Katkak 21:59, 03 cze 2016

Rodki już posadzone. Przed chwilą posadziłam ostatniego . Została jeszcze jedna azalkia wielkokwiatowa. Cyrtolę się z tym sadzeniem prawie tydzień, ale czasu na ogród mam tyle co kot napłakał .

różyczka przy garażu

Szałwie po deszczu się położyły. Trzeba będzie je podwiązać

Urszulla 22:06, 03 cze 2016

Kasia, posadziłaś już wszystkie zakupy? u mnie fotka dla Cię
Katkak 22:07, 03 cze 2016

biedronkowy Clematis się bujnął

Eden Rose

Katkak 22:12, 03 cze 2016

Urszulla napisał(a)
Kasia, posadziłaś już wszystkie zakupy? u mnie fotka dla Cię

Uleńko byłam, widziałam, powzdychałam . JEszcze jedna azalia została do posadzenia .
Katkak 22:17, 03 cze 2016

Katkak 22:24, 03 cze 2016

różanko-bylinówka zagęszcza się

ten rh wprawdzie zakwitł tylko jednym kwiatkiem, ale za to cudnie urósł . Uważam, że jest piękny

Katkak 22:29, 03 cze 2016

Nova Zembla dostał po tyłku przez zeszłoroczne upały. Poprzypalało mu liście i nie zakwitł w tym roku, ale za to przyrosty ma ładne

moim zdaniem to najpiękniejszy z rododendronów jakie przywiozłam - Andrea
jolanka 23:03, 03 cze 2016

Rumowiskowo-poidełkowo mi sie baaardzo podoba