Dokładnie w listopadzie 2010 zaczęłam przesadzać bukszpany ze starego ogrodu i posadizłam dwie wiśnie umra coś tam oraz magnolię. Reszta sukcesywnie od wiosny 2012
Ania jest powalająco pieknie. Nowa rabata jest znakomita. Wiem, źe sie powtarzam, ale nic mnie tak nie cieszy gdy z ugoru powstaje takie piękno. W przyszlym roku robimy u Ciebie zjazd!!!!
weź przestań i nie przesadzaj z tym 'powalaniem' Fakt przestrzeń wokół domu zmieniła się i to bardzo w porównaniu do ubiegłego roku ale szału nie ma Mój M mówi że z daleka wyglada ładnie ale z bliska hm....
A zjazd proszę bardzo, kto powiedział że musi być zawsze w ogrodzie pokazowym? a trzeba przyznać, że ta część Polski jest 'nie nawiedzana' przez ogrodowisko. Zatem spotkanie w miłym towarzystwie zawsze i wszędzie, bez względu na otoczenie
Powiedz M żeby przestał i załoźył nawadnianie to bujnie tak, że będzie szał niebieskich ciał
Obiecałam kilka jesiennych zdjęć ogrodu
Zeblidy zczerwieniały
Marzena, świetny efekt tych Zebildów, jak płomienie wyglądają. Będę je obserwować, bo zapowiadają się ciekawie. Zobaczymy jak zimują.
Aga jak je zobaczyłam u Kapiasow to przecież po kilku dniach stare wykopalam . W tym miejscu rosły rainbow, które mnie tak nie zachywcaly. Też zaczynają się wybarwiać ale nie tak pieknie jak zeblid.
Masz racje zeblid wygląda jak płomienie
...najważniejszy jest porządny ogród.. a taki albo nawet lepszy Marzenko masz.. zdecydowanie!!!
..pozdrawiam ciepło
Dziękuję Agnieszko!
Dzisiaj mimo niedzieli trochę go uporządkowalam. Ukryłam pod korą linie kroplujące. Wkopalam tulipany i narcyzy. Ależ tego miałam, ale wiosną będzie pięknie. Tylko mam do kitu glebę - cięzką glinę - trudno było łopatkę wkopać. Mam nadzieję, że tulipany mi nie zgniją..
...niedziela jest świetna na pasje i hobby... z pewnością będzie pięknie - tulipanowo
Tak się zawsze usprawiedliwiam, że jeśli sprawia mi to przyjemność to wolno wykonywać taką pracę
W tym pięknym jesiennym słońcu świetnie się pracowało
Ideałów ogrodowych już nie szukaj .... masz go u siebie .... Podziwiam nieustająco a energii zazdraszczam , ja swoją eksploatuję w podręcznikach dla pierwszoklasistów .... buziole
Sylwia energii nie zazdraszczaj tylko swoją rozdawaj podziwiam lrace budowlane