Kiedyś będzie tu pięknie ...
09:51, 23 wrz 2012
U mnie tylko trochę pokropiło. Wchura się tylko taka zerwała, że donice na tarsie musialam trzymać

W takim razie poprawię się prze Pani ProfesorNastępnym razem będę przygotowana na 5 z plusem
Aniu jeśli chodzi o te liście rh to nic nie rób, jest jesień , stare liście żółkną i opadają na wiosnę urosną nowe. Rh po posadzeniu też czasem troszkę chorują zanim się przyzwyczają ale to moim zdaniem zwykła jesienna wymiana liści , no chyba że cały krzak źle wygląda ale z tego co widzę to rh masz sliczne . Przed nimi możesz posadzic trawki lub żurawki ale będą dotad dokąd nie rozrosną się rh . Nie wiem jakie masz tam gatunki ale za kilka lat na pewno zajmą całe to miejsce i przed nimi nic juz nie bedzie rosło ale trawki i żurawki nie mają tak dużego systemu korzeniowego żeby nie mogły na razie tam rosnąc więc posadz i bedzie ładnie.
przed szu i po szuraz czekolada a raz pomarańcze
U GabiKa właśnie dekoracje w donicach się zmieniły
https://www.ogrodowisko.pl/watek/826-miniaturowy-ogrodek?page=210
I to wszystko zmiksować blenderem czy pokroić tylko?
Odp dla Marzenki.... kopijuę i zapisuję w taki folder, a że folder siegubi wiec zapisuję na nowym.. i mam bałagan..... a dużo cebulek kupowałąm na ryneczku wybierajac z pudełek.. i do woreczka, a ze sie bardzo spieszyłam.. zapomniałam zapisać co w którym woreczku.... wiec niespodzianki wiosną mam murowane.....