Dziękuję Aniu, szklarenka drugi raz pomalowana wygląda jeszcze piękniej.
Teraz tylko na plony czekam
Ostatni raz (obiecuję) w tym roku wstawiam moje tulipany.
Ponieważ City of Vancouver się rozwinęły a Negrita Double jeszcze żyją (choć są takie już nieuczesane) i robią wrażenie nie tylko na mnie warto je pokazać.
Dziękuję Agnieszko (Bleebla) że wierzyłaś, że to się uda
Mam pytanie odnośnie nasadzeń obok szamba, które de facto nie jest już użytkowane. Dla zobrazowania wstawiam zdjęcie. Jest trochę bałagan bo robiliśmy przyłącze do kanalizacji i troszkę musieliśmy rozkopać. Zaznaczone są obszary w których na głębokości ok 40 cm znajduje się betonowa płyta i rura. Jest to strona północno-wschodnia.Jakie rośliny mają płytki system korzeniowy i nadawałyby się w to miejsce?
Witam. Od kilku lat rośnie na działce aktinidia pstrolistna, która już 3 rok kwitnie obficie ale owoców nie zawiązuje. Nie wiem dokładnie jaka to odmiana bo jak nabyłem działkę już rosła. Może ktoś doświadczony pomoże mi po kwiatach powiedzieć czy to ona czy on.
Dziewczyny dawno juz to wymyśliły cieszę się bardzo, szkoda, że odległości w 10 minut nie można pokonać, nie lubię juz długich podróży
orliki mam wszędzie, chyba kilka w rodzaju, muszę osobno je sfocic dla pamięci
dziś juz muszę uciekać, miłego wieczoru
Połowa u sąsiadów, oni rok temu jak kupili obok mnie, dużo ich wycięli, ale są tak żywotne, ze znowu się powiększyły, to olbrzymie drzewa.
Pierwszy raz mam czosnek katawarski, ciekawe jak mi się spodoba, jak rozkwitnie, liście ma ładne
fiołki mi wszystko zarastają