Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

JoannaDe 15:30, 31 maj 2016

iwka napisał(a)
czytałam właśnie w wątkach tematycznych o różnych paskudach u Ciebie. Będzie dobrze Nie przejmuj się chwasty mam i ja i to jakie !!!

Ja wczoraj posadziłam też swoją stipę, a dzisiaj leży po deszczu Tylko ta co od Mirki dostałam ładnie stoi

ano łapiemy choróbska i robale przerozniaste. Wychodzi mój brak doświadczenia niestety. Nie pryskałam bo i nie wiedziałam na przedwiośniu to i teraz mam za swoje.

Moja stipa kupna.Ladne krzaczki. Na szczęście po deszczach stoi ładnie.

A w ogóle pędzą te wasze watki ze nie nadążam.
iwka 16:24, 31 maj 2016

nawigatorka napisał(a)
ale ja o kamienie pytam
hihi myślałam że hortki chcesz
iwka 16:29, 31 maj 2016

JoannaDe napisał(a)

ano łapiemy choróbska i robale przerozniaste. Wychodzi mój brak doświadczenia niestety. Nie pryskałam bo i nie wiedziałam na przedwiośniu to i teraz mam za swoje.

Moja stipa kupna.Ladne krzaczki. Na szczęście po deszczach stoi ładnie.

A w ogóle pędzą te wasze watki ze nie nadążam.
doświadczenia też nie mam, a jeżeli już to malutkie, uczę się wszystkiego wiesz jak to jest, przed ogrodowiskiem nie znałam się na niczym, rosło bo rosło, jak pojawiła się mszyca to poszłam do ogrodniczego i kupiłam preparat. Później jak trafiłam na forum to trochę więcej różnych chorób i szkodników dostrzegłam u siebie. Teraz systematycznie (staram się)od dwóch sezonów pryskam OW i taj jakby mniej chorób mam na razie tylko mszyca się pojawiła i oby tak zostało
iwka 16:37, 31 maj 2016

lubię powroty do domu, zawsze coś mnie zaskoczy

iwka 16:37, 31 maj 2016

Gosia dwa rodzaje kosmosów, pierwszy mój, drugi Twój

Karol99 16:42, 31 maj 2016

Bardzo ładne masz piwonie. Moje teraz tez kwitną. Uwielbiam ich delikatny zapach.
blyxa 17:39, 31 maj 2016

iwka napisał(a)
ja z tych długodystansowców 17 lat w jednej pracy, 20 lat z jednym facetem

Na zmianę faceta nie namawiam Sama jestem z tym jednym, jedynym najpierwsiejszym i mi całkiem dobrze. Coś stałego w życiu być musi
Anda 17:44, 31 maj 2016

Piękne piwonie a ten mak prześliczny
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
jolka 18:57, 31 maj 2016

Różowe piwonie miodzio Właśnie takich szukałam, to mi Pan jakiś "wynalazek" sprzedał.
Następnym razem kupuję tylko z kwiatkiem

amelia_b 19:27, 31 maj 2016

A mnie prócz perzu w ziemniakach nie zaskoczyło nic twoje zaskoczenie piękne jest, piwonia śliczny ma kolor kurier zabrał tą malutką paczuszkę? wyplewiłam 2 z 13 rzędów i wyciągnęłam 11 ubitych wiader tego badyla jak nic do 10 czerwca mi zejdzie