Sebek przybiegłam do ciebie, z pytaniem może wiesz ile Danusia ma posadzonych rh w swoim ogrodzie przy lustrze , Ania strzela że dwa myślę że ma rację a co Ty na to. Pytam bo narobiłam sobie bigosu buuuu
Oj nie wiem - zalezy czy cunnighamów, bo na dole były azalie wiosną
Dla mnie z 4,5 jak nic - spytam się Danusi
Ale z przodu są chyba tylko 2, a pozostałe w drugim rzędzie..i zapytaj sie ile ma długosci to oczko
Sebek przybiegłam do ciebie, z pytaniem może wiesz ile Danusia ma posadzonych rh w swoim ogrodzie przy lustrze , Ania strzela że dwa myślę że ma rację a co Ty na to. Pytam bo narobiłam sobie bigosu buuuu
Oj nie wiem - zalezy czy cunnighamów, bo na dole były azalie wiosną
Sebek widziałam Twoje zdjęcia na allegro
Według mnie sprawa wygląda nastepująco. Z ich strony zrobili straszną głupotę, a za głupotę trzeba płacić. Naruszyli ustawę o prawie autorskim i prawach pokrewnych, a to niestety kosztuje Prowadzę agencję fotograficzną i wiem, że to nie przelewki. Zrób printscreena, żebys miał dowód i dochodź swoich praw. Zażądaj zadośćuczynienia za bezprawne wykorzystanie twojego zdjęcia bez wiedzy i zgody autora Ależ bym chciała żeby mi się to przytrafiło
Zobaczę co mi odpiszą...Na pewno po sądach ciągać ich nie będę
Zrób zrzut ekranu z datą i wyślij im na maila,, Mariusz za jedno zdjęcie dostał 1.500.
Już przeczytałam i wszystko wiem. Jak Ci jeszcze nie odpisali to główkują może co z tym Zonkiem zrobić. Jak widać internet to nie taki duży kosmos Fajnie że Bogda ich ustrzeliła.
A swoją drogą jak się robi znak wodny? Przeciez można go usunąć za pomocą stempelka w Photo shopie albo innych narzędzi.
Z tamtego serwisu wiele razy kradziono zdjęcia. Usunę je, zaraz po tym jak ludzie z allegro zobaczą, bo im napisałem wiadomość z linkiem do zdjęcia i aukcji
Sebek widziałam Twoje zdjęcia na allegro
Według mnie sprawa wygląda nastepująco. Z ich strony zrobili straszną głupotę, a za głupotę trzeba płacić. Naruszyli ustawę o prawie autorskim i prawach pokrewnych, a to niestety kosztuje Prowadzę agencję fotograficzną i wiem, że to nie przelewki. Zrób printscreena, żebys miał dowód i dochodź swoich praw. Zażądaj zadośćuczynienia za bezprawne wykorzystanie twojego zdjęcia bez wiedzy i zgody autora Ależ bym chciała żeby mi się to przytrafiło
Zobaczę co mi odpiszą...Na pewno po sądach ciągać ich nie będę
po sadach nie, ale możesz się domagać natychmiastowego zaprzestania wykorzystywania Twojego zdjęcia i finansowej rekompensaty w wysokości trzykrotnej wartości zdjęcia, czyli ok. 500 zł.