Z tamtego serwisu wiele razy kradziono zdjęcia. Usunę je, zaraz po tym jak ludzie z allegro zobaczą, bo im napisałem wiadomość z linkiem do zdjęcia i aukcji
Moje zdjęcia z tamtego serwisu też krążą, bo nie było znaków wodnych tam. Jak ktoś chce ściągnąć to nie bawi się w wywabianie znaków, chyba że zdjęcie rewelka i bardzo chce je użyć. Możesz zablokować aukcję zgłaszając nadużycie u administratora Allegro jest takie kliknięcie, podając link że to Twoje zdjęcie.
Sebek przybiegłam do ciebie, z pytaniem może wiesz ile Danusia ma posadzonych rh w swoim ogrodzie przy lustrze , Ania strzela że dwa myślę że ma rację a co Ty na to. Pytam bo narobiłam sobie bigosu buuuu
Sebek przybiegłam do ciebie, z pytaniem może wiesz ile Danusia ma posadzonych rh w swoim ogrodzie przy lustrze , Ania strzela że dwa myślę że ma rację a co Ty na to. Pytam bo narobiłam sobie bigosu buuuu
Oj nie wiem - zalezy czy cunnighamów, bo na dole były azalie wiosną
Oj nie wiem - zalezy czy cunnighamów, bo na dole były azalie wiosną
Dla mnie z 4,5 jak nic - spytam się Danusi
Ale z przodu są chyba tylko 2, a pozostałe w drugim rzędzie..i zapytaj sie ile ma długosci to oczko