Madzenka
16:34, 15 kwi 2012

Sebku dokłądnie ten wątek wczoraj przeczytałam. Do kwietnia jeszcze mogę nicienie zaszczepić a potem będę opryski robić. Dzięki za pomoc.
Marzenko, u Ciebie się dzieje sporo, nadążyć trudno.
Już niedługo skończysz ścianę i się trawą zajmiesz, dojdzie do siebie szybciej niż myślisz. My też mamy przy tarasie trochę trawę zdeptaną, bo był równany pod płytki które bedą kładzione lada chwila, a jak wiadomo nie idzie trawy przy takich pracach uchronić, ja tam wierzę że sobie szybko poradzi jak tylko słoneczko wyjdzie, chociaż wiem ze w niektórych miejscach czeka nas dosiewka.
Powiedz bambusy mocno oberwały?, bo czasem tylko delikatnie przemarzną listki i są w stanie odbić z łodygi następne, moje zimą tak zmarzły że niestety czekam aż odbiją z ziemi.
Listków nie wygrabiaj tych zeschniętych są dobrym źródłem krzemionki, ale to pewnie wiesz
Dziękuję wszystkim odwiedzającym. Będę a ok 1 godzinkę i wszystkim dokładnie odpiszę.
A na razie duże podziękowania dla Joasi i Sebka, za info że w obi są już nowe meble. Szczególne podziękowania dla Juzi za inspirację białymi meblami. Wczoraj w Dobre Wnętrze obejrzałam zajefajny biały komplet Dedona za jakieś 20 tys zł ... A kupiłam w Obi za 2999 zł
Ten narożnik skłąda się z dwóch częsci. Poduchy są szare ale uszyję sobie jeszcze zapasowy biały komplet
![]()
I gdzie graby?
Ale się naczytałampośmiałam i wielu ciekawych rzeczy dowiedziałam
fajny komplet wypoczynkowy, a białe poszycie doda mu jeszcze więcej elegancji
Marzenko trzymam kciuki za twoje poczynania