Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród Dominiki 14:28, 15 kwi 2012

Do góry
Cudne te zdjęcia
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 14:23, 15 kwi 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Może to ???

Nie te, ale też są boskie Aż dziwne, że nie masz ich na stronie gardenarium.

Widok tak jak na zdjęciu czternastym - tylko wtedy kwitły rh.

No i zakupy bombowe, kurs na pewno też był świetny
Ogród Sylwii od początku :) 14:23, 15 kwi 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Cudne te wiosenne zdjęcia

Ale fajnie zapowiadają sie tulipanki

Zapowiadają się na żółto - blado chyba !!! a co ja potem mam z nimi zrobić ??? i co zrobić z przekwitniętymi krokusami , którym zostały tylko piękne zielone listki ???

A odpowiadając na pytanie - przekwitłe kwiatostany oberwij, a liście zostaw - niech same zaschną.
Z tulipanami to samo - tylko trzeba po kwitnieniu je ogłowić, aby się nie wysilały na nasiona - ale to dopiero w maju się robi

Będę działać jak napisałeś ,,,, dzięki
Ogród Sylwii od początku :) 14:15, 15 kwi 2012

Do góry
Robię dokładnie to samo co Sebek
Ogród Sylwii od początku :) 14:07, 15 kwi 2012

Do góry
Cudne te wiosenne zdjęcia

Syla napisał(a)

Ale fajnie zapowiadają sie tulipanki

Zapowiadają się na żółto - blado chyba !!! a co ja potem mam z nimi zrobić ??? i co zrobić z przekwitniętymi krokusami , którym zostały tylko piękne zielone listki ???

A odpowiadając na pytanie - przekwitłe kwiatostany oberwij, a liście zostaw - niech same zaschną.
Z tulipanami to samo - tylko trzeba po kwitnieniu je ogłowić, aby się nie wysilały na nasiona - ale to dopiero w maju się robi
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:43, 15 kwi 2012

Do góry
MilenaP napisał(a)
Sebek widziałam Twoje zdjęcia na allegro
Według mnie sprawa wygląda nastepująco. Z ich strony zrobili straszną głupotę, a za głupotę trzeba płacić. Naruszyli ustawę o prawie autorskim i prawach pokrewnych, a to niestety kosztuje Prowadzę agencję fotograficzną i wiem, że to nie przelewki. Zrób printscreena, żebys miał dowód i dochodź swoich praw. Zażądaj zadośćuczynienia za bezprawne wykorzystanie twojego zdjęcia bez wiedzy i zgody autora Ależ bym chciała żeby mi się to przytrafiło

Zobaczę co mi odpiszą...Na pewno po sądach ciągać ich nie będę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:41, 15 kwi 2012

Do góry
motylla napisał(a)
Dojechał ten kurier?

Nieee Ale daliśmy bukiet i zdjęcie z dopiskiem, który mniej więcej brzmiał " Razem z pufą niedługo do Ciebie dotrzemy, już nie mogę się doczekać - Twój fotel "
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 13:39, 15 kwi 2012

Do góry
Dzięki Juziu

Mirko - niedługo u Ciebie będę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:10, 15 kwi 2012

Do góry
Sebek widziałam Twoje zdjęcia na allegro
Według mnie sprawa wygląda nastepująco. Z ich strony zrobili straszną głupotę, a za głupotę trzeba płacić. Naruszyli ustawę o prawie autorskim i prawach pokrewnych, a to niestety kosztuje Prowadzę agencję fotograficzną i wiem, że to nie przelewki. Zrób printscreena, żebys miał dowód i dochodź swoich praw. Zażądaj zadośćuczynienia za bezprawne wykorzystanie twojego zdjęcia bez wiedzy i zgody autora Ależ bym chciała żeby mi się to przytrafiło
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:38, 15 kwi 2012

Do góry
Sebek ja chyba jeszcze nie dotarłam do Twojego nowego wątku Teraz nadrabiam.
Widzę, że sprzedajesz begonie na allegro Ciekawe co odpiszą i jak się sprawa zakończy.
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 09:14, 15 kwi 2012

Do góry
Sebek nowy wątek założyłeś nie kumam gdzie ?
U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 09:06, 15 kwi 2012

Do góry
Sebek popatrz do mojego wątku proszę o twoją opinię jako fachowca
Tu, gdzie zaczynają spełniać się sny... 22:37, 14 kwi 2012

Do góry
Joanka napisał(a)
Bardzo pomysłowy ten zestaw małego ogrodnika

A najlepsze jest to, że nie muszę się już dzielić swoimi No i kto wie, może mi drugi Sebek wyrośnie
Ogród Sylwii od początku :) 20:06, 14 kwi 2012

Do góry
anula_wn napisał(a)
Sebek, ja pamiętam te fotki ! no ładnemu we wszystkim ładnie, nie ma co się spierać () ale jakoś mi Sylwia bardziej w ciemnych włoskach się podoba ale to mi - inni mogą się nie zgadzać

O Anula mamy podobne zdanie
Syla ,ale wiem,że o śniegu we włosach coś myślałaś nie o farbie ))))))))))))
Ogród Sylwii od początku :) 15:22, 14 kwi 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Popatrzcie tutaj

Sebek jestes niezastąpiony! przeciez człowiek czytał oglądał i co ? zapomniał? ale Sylwia nie zmianiaj koloru w tym ci fajnie a może sie przyzwyczaiłam?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 12:47, 14 kwi 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Danusiu - cudne zdjęcia - ale jeszcze dwa, trzy tygodnie - na zawsze pozostanie mi w pamięci zdjęcie jeszcze ze starej strony gardenarium frontu kipiącego w świeżych przyrostach wszystkiego - takie ogrodowe BUUUUUUM

Poszukam i wkleję
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 11:48, 14 kwi 2012

Do góry
Joanka napisał(a)

Całkiem inna ta nasza Ana na zdjęciu w awatarku

Gdzieś zgubiła włosy

no ładnie ladnie A zgubila juz dawno temu - no ale żeby od razu chlopak! Foch

Danusiu, Aniu, strasznie miło było Was poznać, jesteście cudowne i ciepłe! A Wasze ogrody - na zywo jeszcze piękniejsze - nawet po ciemku
zostałam ugoszczona po królewsku!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:42, 14 kwi 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Nie no nic nie odpisali ciekawe czy coś w ogóle napiszą... Bardziej się dziś stresuję tym, że zamówiłem koleżance we wtorek prezent na allegro, a on jeszcze nie przyszedł, a na dziś wieczorem go potrzebuję. Sprzedawca mi powiedział, że wysłał w środę - no ile może jechać priorytetem kurier?

To kurier czy priorytet? jak poczta priorytet to jeśli wysłał w środę po 15 wychodzi dnia następnego i teoretycznie następnego jest doręczana. Więc jeśli poczta to - przynajmniej u nas nie doręcza się w soboty więc lepiej iść do placówki i poprosić o wydanie bo pewnie leży.
Jeśli kurier to mają 48 h na dostarczenie więc powinno być w piątek- w soboty dostarczają jedynie za dopłata deklarowana w chwili nadania przesyłki. Tu lepiej namierzyć kierowce i zapytać czy wie cos nt przesyłki bo może nie zdążył doręczyć i ma ja na samochodzie...albo wpisał w dokument ze odmowa odbioru lub awizowane i wróciła się na magazyn.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:26, 14 kwi 2012

Do góry
Sebek - mógłbyś luknąć do mnie?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:17, 14 kwi 2012

Do góry
Juzia_G napisał(a)

Nie no nic nie odpisali ciekawe czy coś w ogóle napiszą... Bardziej się dziś stresuję tym, że zamówiłem koleżance we wtorek prezent na allegro, a on jeszcze nie przyszedł, a na dziś wieczorem go potrzebuję. Sprzedawca mi powiedział, że wysłał w środę - no ile może jechać priorytetem kurier?

Kurier priorytetem nie jeździ Samochodem raczej...heh

Ale jak priorytetem to raczej wysłane Pocztą Polską....a to może potrwać.
Kurier zazwyczaj na drugi dzień jest.

No wiesz, różnie to może wyglądać - kurier priorytet - gna na oślep

Ale przy sobocie marne szanse, że ktoś przesyłkę dostarczy.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies