Zapowiadają się na żółto - blado chyba !!! a co ja potem mam z nimi zrobić ??? i co zrobić z przekwitniętymi krokusami , którym zostały tylko piękne zielone listki ???
A odpowiadając na pytanie - przekwitłe kwiatostany oberwij, a liście zostaw - niech same zaschną.
Z tulipanami to samo - tylko trzeba po kwitnieniu je ogłowić, aby się nie wysilały na nasiona - ale to dopiero w maju się robi
Sebek widziałam Twoje zdjęcia na allegro
Według mnie sprawa wygląda nastepująco. Z ich strony zrobili straszną głupotę, a za głupotę trzeba płacić. Naruszyli ustawę o prawie autorskim i prawach pokrewnych, a to niestety kosztuje Prowadzę agencję fotograficzną i wiem, że to nie przelewki. Zrób printscreena, żebys miał dowód i dochodź swoich praw. Zażądaj zadośćuczynienia za bezprawne wykorzystanie twojego zdjęcia bez wiedzy i zgody autora Ależ bym chciała żeby mi się to przytrafiło
Zobaczę co mi odpiszą...Na pewno po sądach ciągać ich nie będę
Nieee Ale daliśmy bukiet i zdjęcie z dopiskiem, który mniej więcej brzmiał " Razem z pufą niedługo do Ciebie dotrzemy, już nie mogę się doczekać - Twój fotel "
Sebek widziałam Twoje zdjęcia na allegro
Według mnie sprawa wygląda nastepująco. Z ich strony zrobili straszną głupotę, a za głupotę trzeba płacić. Naruszyli ustawę o prawie autorskim i prawach pokrewnych, a to niestety kosztuje Prowadzę agencję fotograficzną i wiem, że to nie przelewki. Zrób printscreena, żebys miał dowód i dochodź swoich praw. Zażądaj zadośćuczynienia za bezprawne wykorzystanie twojego zdjęcia bez wiedzy i zgody autora Ależ bym chciała żeby mi się to przytrafiło
Sebek ja chyba jeszcze nie dotarłam do Twojego nowego wątku Teraz nadrabiam.
Widzę, że sprzedajesz begonie na allegro Ciekawe co odpiszą i jak się sprawa zakończy.
Sebek, ja pamiętam te fotki ! no ładnemu we wszystkim ładnie, nie ma co się spierać () ale jakoś mi Sylwia bardziej w ciemnych włoskach się podoba ale to mi - inni mogą się nie zgadzać
O Anula mamy podobne zdanie
Syla ,ale wiem,że o śniegu we włosach coś myślałaś nie o farbie ))))))))))))
Sebek jestes niezastąpiony! przeciez człowiek czytał oglądał i co ? zapomniał? ale Sylwia nie zmianiaj koloru w tym ci fajnie a może sie przyzwyczaiłam?
Danusiu - cudne zdjęcia - ale jeszcze dwa, trzy tygodnie - na zawsze pozostanie mi w pamięci zdjęcie jeszcze ze starej strony gardenarium frontu kipiącego w świeżych przyrostach wszystkiego - takie ogrodowe BUUUUUUM
no ładnie ladnie A zgubila juz dawno temu - no ale żeby od razu chlopak! Foch
Danusiu, Aniu, strasznie miło było Was poznać, jesteście cudowne i ciepłe! A Wasze ogrody - na zywo jeszcze piękniejsze - nawet po ciemku
zostałam ugoszczona po królewsku!
Nie no nic nie odpisali ciekawe czy coś w ogóle napiszą... Bardziej się dziś stresuję tym, że zamówiłem koleżance we wtorek prezent na allegro, a on jeszcze nie przyszedł, a na dziś wieczorem go potrzebuję. Sprzedawca mi powiedział, że wysłał w środę - no ile może jechać priorytetem kurier?
To kurier czy priorytet? jak poczta priorytet to jeśli wysłał w środę po 15 wychodzi dnia następnego i teoretycznie następnego jest doręczana. Więc jeśli poczta to - przynajmniej u nas nie doręcza się w soboty więc lepiej iść do placówki i poprosić o wydanie bo pewnie leży.
Jeśli kurier to mają 48 h na dostarczenie więc powinno być w piątek- w soboty dostarczają jedynie za dopłata deklarowana w chwili nadania przesyłki. Tu lepiej namierzyć kierowce i zapytać czy wie cos nt przesyłki bo może nie zdążył doręczyć i ma ja na samochodzie...albo wpisał w dokument ze odmowa odbioru lub awizowane i wróciła się na magazyn.
Nie no nic nie odpisali ciekawe czy coś w ogóle napiszą... Bardziej się dziś stresuję tym, że zamówiłem koleżance we wtorek prezent na allegro, a on jeszcze nie przyszedł, a na dziś wieczorem go potrzebuję. Sprzedawca mi powiedział, że wysłał w środę - no ile może jechać priorytetem kurier?
Kurier priorytetem nie jeździ Samochodem raczej...heh
Ale jak priorytetem to raczej wysłane Pocztą Polską....a to może potrwać.
Kurier zazwyczaj na drugi dzień jest.
No wiesz, różnie to może wyglądać - kurier priorytet - gna na oślep
Ale przy sobocie marne szanse, że ktoś przesyłkę dostarczy.