Chcę wiatę dopasować do przyszłego wyglądu domu ....... który będzie nawiązywał do nowoczesnej formy .....Pomyślałam również , że i może z wodospadem muszę trochę pokombinować ..... Pokażę jak będzie kiedyś wyglądał mój dom od strony ogrodu .....
Czy ja widzę tu jakiś zimowy ogród/oranżerię? Tyle pięknych oszkleń - super!
Wodospad tez mi się bardzo podoba - jak to technicznie rozwiązać? Widziałam na jakimś filmiku u Mai, że Danusia też ma taką wodną ścianę - świetne to jest! Może kiedyś pomyślę, jak już wszystko co najważniejsze porobię
Projekt fajny!
Ja też się głowię...
Wodospad tez mi się bardzo podoba - jak to technicznie rozwiązać? Widziałam na jakimś filmiku u Mai, że Danusia też ma taką wodną ścianę - świetne to jest! Może kiedyś pomyślę, jak już wszystko co najważniejsze porobię
Projekt fajny!
Ja też się głowię...
Kombinuję sobie, fajna zabawa ..... co do wodospadu to podczytuję i podpytuję pozdrawiam i miłego głowienia
Sylwio masz rację druga wersja znacznie lepsza, z czego planujesz zrobić obramowanie samego wodospadu ?, widzę ze jest w kolorze szarym jak kamień, naprawdę fajnie to wygląda.
Sylwio masz rację druga wersja znacznie lepsza, z czego planujesz zrobić obramowanie samego wodospadu ?, widzę ze jest w kolorze szarym jak kamień, naprawdę fajnie to wygląda.
Jeszcze nie umiem odpowiedzieć ... natomiast wzoruję się na wodospadzie Marzenki .... Czyli będą prawdopodobnie z tyłu za wodospadem gabiony z kamieniem, który mam na ogrodzeniu z przodu domu. Ten sam gabion pojawi się jeszcze w jednej części ogrodu ale bez wody Ten sam kamień pójdzie na murki w dwa miejsca . Przy ogrodach zimowych planuję mury wybetonowane (na kształt wielkich donic) oklejone kamieniem, który znajdzie się na również na froncie domu oraz garażu i wiacie .....