Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Syla 19:50, 14 kwi 2012

Pwl napisał(a)

Jakie śliczonotki to się nazywa dobrze wykonana robota jesienią!

hehehehe tylko jak je teraz przesadzić w inne miejsce ??? ..... Główkuję bo hortensje czekają na posadzenie .... Muszę uzbroić się w cierpliwość aż tulipany przekwitną .....
Syla 19:51, 14 kwi 2012

Pola napisał(a)
Jutro targi ogrodnicze w Katowicach więc chyba pojadę,skoro pogoda nie dopisuje, może coś fajnego upoluję

Poluj , poluj powodzonka !!!
Martek 20:01, 14 kwi 2012

Syla cześć .I był ten wątek o Rumunii ?))))Pamiętam,ze zdjęcia te już widziałam ,ale czy tu na wątku czy obiecywanym nie mam pojęcia
Nie doczytałam bo jak przeczytałam,że w blond ci dobrze to nie wróciłam się tylko kliknęłam na link Sebastiana )))
Zaraz sprawdzę co tam piszesz ,ale skoro już to powiem tak .
Widziałam Cię w ciemnych włosach przy ciemnych oczach to zawsze jest dobrze takie mieć.
Tylko może jakiegoś więcej zdecydowanego koloru dał , może być jaśniejszy.Ładnie Ci jest też w blondzie ,ale na ten kolor masz jeszcze czas ...Chyba ,że bardzo chcesz
Taka zmiana bardziej ingeruje we włosy to minus tej przemiany.Ja bardzo chciałabym walnąć sobie jakiś rudy
Wciągnęłam się w temat bo za 10 dni mam fryzjera i boję się ))))
Martek 20:04, 14 kwi 2012

U mnie też już listki tulipanów niektórych wyżej,wyżej I nawet widzę już pąki .Nie mogę się doczekać co ujrzę i zaglądam czy kwitną już u innych.Ładne zdjęcia Syla
Martek 20:06, 14 kwi 2012

anula_wn napisał(a)
Sebek, ja pamiętam te fotki ! no ładnemu we wszystkim ładnie, nie ma co się spierać () ale jakoś mi Sylwia bardziej w ciemnych włoskach się podoba ale to mi - inni mogą się nie zgadzać

O Anula mamy podobne zdanie
Syla ,ale wiem,że o śniegu we włosach coś myślałaś nie o farbie ))))))))))))
Syla 20:49, 14 kwi 2012

Witam Martuś ..... dzięki za odwiedzinki .... Ja jednak przy swoim kolorku zostanę a jak mnie intensywny szron dopadnie to wówczas coś podziałam i nie będzie to miało związku z kolorem bląd Ale Tobie w rudościach hmmmmmm i niebieskich oczach hmmmmmm super !

Linka 20:54, 14 kwi 2012

Ładna ta rabata przy murku
Widzę tam jeszcze bluszcze, powiedz czy okrywałaś je na zimę? Tak łądnie, zielono wyglądają. Ja mam już drugą zimę i zawsze przemarzają, podobnie jak winobluszcz.
Martek 21:02, 14 kwi 2012

Syla napisał(a)
Witam Martuś ..... dzięki za odwiedzinki .... Ja jednak przy swoim kolorku zostanę a jak mnie intensywny szron dopadnie to wówczas coś podziałam i nie będzie to miało związku z kolorem bląd Ale Tobie w rudościach hmmmmmm i niebieskich oczach hmmmmmm super !

Bardzo mądra jesteś szkoda na razie obciążać włosów.Nie ukrywajmy ten zabieg głównie kochamy bo odmładza,ale nie zawsze.
Mam zielone,chyba bym już nie ryzykowała takiej zmiany nie będę zdradzać mankamentów .Chociaż ...nie mówię nigdy
Idę zmienić fryzurę i chociaż wiem jak może mi być dobrze to oddam się,zaufam hihihi profesjonaliście dlatego się boję efektu.Gusta są różne,a ja nie chcę płakać kolejny,wspaniały sezon ))))))No nic zobaczymy,mam dość tego co na mojej głowie Jak zaproponuje mi jakiś inny kolor i uzasadni propozycję to może się skuszę ?
Ale miła jesteś
Joanka 21:30, 14 kwi 2012

Ale fajnie zapowiadają sie tulipanki
Syla 21:36, 14 kwi 2012

Linka napisał(a)
Ładna ta rabata przy murku
Widzę tam jeszcze bluszcze, powiedz czy okrywałaś je na zimę? Tak łądnie, zielono wyglądają. Ja mam już drugą zimę i zawsze przemarzają, podobnie jak winobluszcz.

Te ładne zielone bluszcze to dosadzone wczoraj , te zeszłosezonowe już nie takie ładne .... Również podmarzły ale mam nadzieję ,że się zazielenią