Angelika Dziękuję Ci bardzo za te wszystkie zdjęcia, które dla mnie wstawiasz ... nie wiem co zrobić z hortensjową bo tak naprawdę to trzeba by cały plan zmian opracować w obrębie świerkowej i hortek ...
Może coś porysuję w przyszłym tygodniu to wspólnymi siłami wymyślimy coś mądrego
bajam się bardzo takiego określenia toż to taka odpowiedzialność
I ja tak mam, że jak jakimś cudem dzieciaki z eMem gdzieś sami pojadą, to jakoś dziwnie pusto w domu i tęskno... ale wiadomo oddech każdemu się należy od wszystkiego Co do początków przedszkolnych mam już zaprawę (syn ma już 10 lat ) o córe się nie boję - bardzo otwarta i ma taki charakterek, że szczerze obawiam się, że Panie poustawia sobie
Na etykiecie oznaczone jako limki były, ale ostatno na O. Paweł poddał w wątpliwość czy to faktycznie one...
Ładnie przybrały im korony... kupiłam 3 lata temu z 1,4 objętości korony
Przyglądam im się baczniej ostatnio, bo pojawia się trochę pożółkłych liści... wygląda jakby miały wody mało... ale pada ciągle także to nie to... dumam nad powodem
Angie, Ty mówiłaś u mnie o tym szpalerze ID???
2 miesiące temu je sadziłaś jako maleństwa???!!!
Co Ty im dajesz jeść, przyznawaj się czym prędzej! Jakieś kroplówki im dajesz czy co???
Taka romantyczna roślinka i mimo nienajlepszego zapachu i tak ją lubię.
Lilie właściwie już przekwitły, nie ma co fotografować - a zresztą to połączenie czysto przypadkowe, lilie były pod płotem posadzone jako pierwsze z roślin, potem przyjechały serby i musiały tam zostać bo przesadzanie lilii pod koniec kwietnia to nienajlepszy pomysł, w rezultacie zostały tam na dwa lata bo pomysłu było brak gdzie je wsadzić, ale jesienią już zrobię z tym porządek.
też drzewa teraz dosadzam ... w kwietniu posadziłam dwa ...i teraz jeszcze chce kolejne dwa klony posadzić .....takie ogrodniczkowanie wywrotowe i u mnie
PS. zapomniałam porządek pochwalić ...ale u ciebie taka żyleta jest normą
Z tyłu pomiędzy hortensjami i po bokach masz gracki. A a jakie wysokie masz hortki i
w jakiej odległości od siebie są posadzone? A z przodu rozplenica?