Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Roztoczańskie klimaty 22:17, 11 sty 2013

Do góry
Dziewczynki ja w ramach rekompensaty przyślę po was samolot, leżaczki czekają......
Roztoczańskie klimaty 22:13, 11 sty 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)

Toż wy dwie do złych samolotów wsiadłyście......dobra już się staram nie śmiać....

Ty uważaj jak będziesz wracać abyś do właściwego wsiadła... wtedy pogadamy

Magda ja się ciebie naprawdę zaczynam bać, takie zęby wystrzeżyłaś
Igiełkowy ogródeczek 22:10, 11 sty 2013

Do góry
GosiaJoanna napisał(a)
Kurcze jak ja się cieszę, że do Was trwafiłam Fajni ludzie z fajnymi pasjami i jeszcze lepszymi pomysłami ... Lovciam Was <3

Gosiu- pasujesz do nas idealnie, witaj w sekcie bukszpanowo-hortensjowo-żurawkowej - to tak w skrócie, jest tego troszkę więcej...hehe
Igiełkowy ogródeczek 22:08, 11 sty 2013

Do góry
Nieszka- to się wydało, a ja tak pędziłam żeby Tobie dorównać....

Roztoczańskie klimaty 22:05, 11 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Toż wy dwie do złych samolotów wsiadłyście......dobra już się staram nie śmiać....

Ty uważaj jak będziesz wracać abyś do właściwego wsiadła... wtedy pogadamy
Roztoczańskie klimaty 22:03, 11 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)

Taak staraj się staraj ....może Ci się uda .....jakbym du.... W słońcu smażyła a koleżanki w bikini na Syberie wysłała to też bym się śmiała....
Roztoczańskie klimaty 22:01, 11 sty 2013

Do góry
Roztoczańskie klimaty 21:56, 11 sty 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)

Zawiało chłodem też to czujecie dziewczyny?, Zeta- z którego okna robiłaś zdjęcia, bo u mnie tylko palmy i basen widać.....

Ty Gosia nas nie nerwuj !! Bo to się może zle skończyc...

Taaak kontuzją niekontrolowaną.....
Roztoczańskie klimaty 21:54, 11 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Zawiało chłodem też to czujecie dziewczyny?, Zeta- z którego okna robiłaś zdjęcia, bo u mnie tylko palmy i basen widać.....

Ty Gosia nas nie nerwuj !! Bo to się może zle skończyc...
Roztoczańskie klimaty 21:54, 11 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)

No tak to ja nie do tego samolotu wsiadłam ...i stoje tu w bikini .....i myśle ...jezzzzzz ależ ten piasek biały tylko palmy dziwnie liście potraciły.. i jakoś brrrrrr zimno jak na Malediwy....
Roztoczańskie klimaty 21:50, 11 sty 2013

Do góry
Igiełkowy ogródeczek 21:42, 11 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)

O wiedzę że dziś udany piąteczek! Czyli nie pozostało nic innego jak zgłębiać wiedzę o montażu

Tobie oddzielnie muszę odpowiedzieć, bo Twój post bardzo ale to bardzo mnie zaniepokoił, czyżbyś czekała na mnie......aż tajną wiedzę posiądę.

No i kto tu jest szpiegiem z krainy deszczowców?????kaaarrraammmbbaaaa
Igiełkowy ogródeczek 21:41, 11 sty 2013

Do góry
nieszka napisał(a)
O wiedzę że dziś udany piąteczek! Czyli nie pozostało nic innego jak zgłębiać wiedzę o montażu

Tobie oddzielnie muszę odpowiedzieć, bo Twój post bardzo ale to bardzo mnie zaniepokoił, czyżbyś czekała na mnie......aż tajną wiedzę posiądę.
Igiełkowy ogródeczek 21:38, 11 sty 2013

Do góry
Monitka- ja też z niecierpliwością ale kamienia lub kuli będę poszukiwać od wiosny, bo od tego zależy pomyślność dalszych zdarzeń....

Gosiu - pewnie że mam, Gosie muszą trzymać się razem...hehe

Urszula- a ja na drugie Urszula jestem więc Ciebie również witam w klubie imienniczek
Roztoczańskie klimaty 21:37, 11 sty 2013

Do góry
Magda70 napisał(a)

Agrowłókniny narazie nie ściągaj, chyba że masz tam swojego klona w pobliżu

Hheheh przydały by się ze dwa takie klony.....to wreszcie bym skorzystała z mebli ogrodowych . I M by się nie wściekał

No taaaa M to byłby wtedy w rajuuuuu ...

Hahah teraz to mnie zabiłaś śmiechem ...... ...........nie mam słów
Roztoczańskie klimaty 21:34, 11 sty 2013

Do góry
Zeta napisał(a)

Agrowłókniny narazie nie ściągaj, chyba że masz tam swojego klona w pobliżu

Hheheh przydały by się ze dwa takie klony.....to wreszcie bym skorzystała z mebli ogrodowych . I M by się nie wściekał

No taaaa M to byłby wtedy w rajuuuuu ...
Moje zmagania ogrodowe 21:28, 11 sty 2013

Do góry
Ewelinka231281 napisał(a)

Śliczna jest, czy w pierwszym roku już tak kwitła? Ja ma u siebie takie o ciemnych liściach, ale jakoś słabo kwitną, a u ciebie tak wspaniale.

Ja w tej jestem zakochana, zdjęcia i tak nie oddadzą prawdziwej czerwieni i naprawdę ciesze się ze ją kupiłam.
Rośnie u mnie od maja/czerwca 2011 roku, puściła kilka kwiatków w pierwszym roku. To cytowane zdjęcie jest z 2012 czyli po pierwszej zimie u mnie, po kwitnieniu ją przycięłam i chyba w sierpniu znów zakwitła, mniej obficie niż wiosną, ale też cieszyło. U moich rodziców taka ciemna z różowymi kwiatkami tez słabo kwitnie - może taki ich urok?
Pozdrawiam

Dziękuję za wszystkie informacje, kwitnie przepięknie, coraz więcej tych chciejstw dochodzi
Roztoczańskie klimaty 21:21, 11 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Zeta trzeba było mówić od razu ja ci podrzucim moje dwa klony nawet na dwa tygodnie, w końcu ferie mają

No widzisz to ja na wiosnę zapraszam
Roztoczańskie klimaty 21:14, 11 sty 2013

Do góry
Zeta trzeba było mówić od razu ja ci podrzucim moje dwa klony nawet na dwa tygodnie, w końcu ferie mają
Postawić trawkę nad i... 21:13, 11 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
....w zeszłym roku to w garażu trochę trzymałam bo chciałam ucelować, żeby na święta były rozwinięte.
Agnieszka a co z tymi cebulkami robisz, jak przekwitną? Czy można je dać do gruntu na wiosnę i czy zakwitną w przyszłym roku, bo ja w zeszłym roku miałam trochę tych cebul nazbieranych, ale jakieś takie puste się zrobiły i w końcu wyrzuciłam.

...też próbowałam i nic z tego nie wyszło...dokładnie jak u Ciebie zrobiły się puste...chyba żle przechowywałam ..albo tak je teraz robią - jak jednorazowki..sama nie wiem..nie mam takiej wiedzy i cierpliwości...wyrzucam i kupuję nowe...nawet cebulowych z gruntu nie wyciagam, siedzą w ziemi cały rok...takie moje grzechy
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies