Jezzzzuuuuuu muszę sobie koniecznie dokupić ze 2 h bo jak siem rozpędziłam tą odśnieżarą to kulkę bukszpanową zeżarł i nie zdołałam go powstrzymać .....jestem wykończona i wkurzona....tak to jest jak Żona nie ma w domu......to baba szaleje ....
Cześć kasiek wirusie ty mój a Ciebie gdzie wcięło .......pewnie bilet powrotny na Malediwy kupiłaś?
Moj Żon pojechał do Niemiec wczoraj chciałam się z nim zabrać i na kawe wprosić a ty przepadłaś hihhi
a ja myslalam ze z lopata do odsniezania szalejesz;-P))))
Taaak jasne to chyba do wiosny bym szalała hahahahaha
Zetka, dzieki za fotki ciurkadelka
I przyszla mi do glowy genialna mysl!!!
Sluchaj, jak Ty taka zdolna jestes to moze bys u mnie wydziergala takiego sikaczyka jak ten Twoj, co?????.... Mialabys u nas dobrze, zapewniam wikt i opierunek, no nawet w drodze wyjatkowego wyjatku pozyczylabym Ci futro do mruczenia za uchem... I kawe mam z piankom, nawet do lozka bym Ci podawala...
Zetka ja bym się na Twoim miejscu zgodziła ale pod warunkiem, że oprócz kawy jeszcze śniadanie też do łóżka
Jak szaleć to szaleć....
Zetka, dzieki za fotki ciurkadelka
I przyszla mi do glowy genialna mysl!!!
Sluchaj, jak Ty taka zdolna jestes to moze bys u mnie wydziergala takiego sikaczyka jak ten Twoj, co?????.... Mialabys u nas dobrze, zapewniam wikt i opierunek, no nawet w drodze wyjatkowego wyjatku pozyczylabym Ci futro do mruczenia za uchem... I kawe mam z piankom, nawet do lozka bym Ci podawala...
Zetka ja bym się na Twoim miejscu zgodziła ale pod warunkiem, że oprócz kawy jeszcze śniadanie też do łóżka
Jak szaleć to szaleć....
Myślisz???? No niewiem ....czy to oby napewno mi się kalkuluje