Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

W moim małym ogródeczku - Dorota 14:06, 03 wrz 2015

Do góry
Ależ nastrojowo
Dobry pomysł z tymi uschłymi kwiatostanami. Piękny wianek zrobiłaś. A zczego jest spód wianka?

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:11, 03 wrz 2015

Do góry
Cudne te jarzębinowe cuda i lawendowy wianek też, że ja goopia byłam i wywaliłam po cięciu resztki
jarzmianka wymiata! moja ma okropnie brzydkie liście, wnerwiłam się i chyba je ciachnę, odbije do jesieni, chyba??
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:01, 03 wrz 2015

Do góry
Podziwiam Irenko i wianek od Kasik i ogród pomimo suszy pięknie się prezentuje, rozplenice u mnie też mają mało kotków, a hortensje zasuszone i zwiędłe pomimo mojego podlewania...deszczu u nas też brakuje, wszędzie jest skorupa i twardo nie mam jak przesadzać, a wypadałoby już rozplanować siewki na rabatkach, kot wiklinowy śliczny, a ty zdrowiej
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:00, 03 wrz 2015

Do góry
Kochana, Ty mi chyba wtedy, jak zamawiałaś u mnie wianek świąteczny przyjemność chciałaś sprawić, bo masz takie zdolności, że sama dajesz radę zrobić śliczne rzeczy. Pięknie to wygląda
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:24, 03 wrz 2015

Do góry
Skad Ty masz tyle jarzębiny? Cudny ten wianek. Jarzmianki, musze zgapic od Ciebie warunki uprawy, moje w przedszkolu giną
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:14, 03 wrz 2015

Do góry
a ja byłam zadowolona z biedrokowych cebul- tylko przebiśniegi były słabe, reszta ok.

Gosia wianek jarzębiowy tak śliczny że można siąść i płakać z zazdrości.
Rosplenica- wg mnie to przyschnięte kwiaty- wyschły zanim się rozwineły i stąd takie dziwo. Nie wiem czy tam nie dolaliście, czy może jakieś zwierze podżarło korzenie czy dziurę wyryło pod nimi.

Lawendowy zawrót głowy 07:38, 03 wrz 2015

Do góry
malkul napisał(a)
cuuudny ten wianek uwiłaś

Obiecuje drugi bedzie lepszy , pod koniec sie zorientowalam jak to robic prawidlowo
Lawendowy zawrót głowy 07:29, 03 wrz 2015

Do góry
Noemi u Ciebie czegos brakuje , nie mozliwe Ty masz idealnie ja licze ze cebulowe u mnie narozrabiaja troche , kupiłam sporo rozu w roznych odcieniach oczywiscie oprocz obowiazkowej bieli pozdrawiam

Marzenko tak fajnie wszystko sie prezentuje jak swieze bo dzis juz troche gorzej z forma hortensji na wianku )

Elu no takie cuda tez przypadkiem podczytalam zyjesz ? Zaczeło sie ?hihihi dasz rade

Ensata hm nie chce marudzic ale mnie boli reka ...moze jakos razem pzryniesiemy te poduszke trawnik ogladam i chyba kupie nawoz jesienny a juz tak troche chcialam odpuscic ale skoro Ty z plecami jeszcze planujesz ja z reka tym bardziej

Aga psiamama odpisalam na priv mam nadzieje ze czesciej sie bedziemy widywaly

Kasiu oglada sie Moj ogrod 2 minuty hihihi zapytaj Edytki )) szalu kochana nie ma ale na spotaknie fest sie ciesze

Miłka zdycha wianek ale zrobie kolejny hihi tylko Sebek inspiracja rzuci

Magda oj dzieki bardzo ()

Edka macham siskam i na priv pytam ,
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:01, 02 wrz 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

Wszytskie odpowiedzi jak dla mnie bardzo poprawne Dziękuje Wielka kobieto! a właściwie powinnam napisać makulaturowa Malkul no i znów bedę od Ciebie kopiować

i jak mogłam przegapić ten wianek!

no wiesz Asiu, skoro się betonowo zobowiąząłaś to musiałam ci zdradzić wszystkie te sekrety
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:58, 02 wrz 2015

Do góry
malkul napisał(a)

zobowiązana zabetonowana

skoro tak to pewno:
ma ok 180 cm
glina pełne słońce w tym roku jak na saharze
rzędy na mijankę tak coś co 45cm
startuje najszybciej

i kocham go, jest przecudny

Wszytskie odpowiedzi jak dla mnie bardzo poprawne Dziękuje Wielka kobieto! a właściwie powinnam napisać makulaturowa Malkul no i znów bedę od Ciebie kopiować

i jak mogłam przegapić ten wianek!
Lawendowy zawrót głowy 21:50, 02 wrz 2015

Do góry
cuuudny ten wianek uwiłaś
Od nowa ... na przekór wszystkim 20:49, 02 wrz 2015

Do góry
babka napisał(a)

Donica to Twoje dzieło ?? ładne kwiatuchy w niej
Każą trzymać to trzymam ale nie wiem za co, gadaj babo ?
Wianek siuper ale czy przeżył ? U Sebka czytałam instrukcję wiankowania ale jakoś mało skumałam, przydałaby się fotorelacja Ktoś widział gdzieś zdjęcia instruktażowe produkcji wianka z hortkami?
Moje w ub roku bez problemu się zasuszyły powieszone łbami w dół.

Donica prezent od teściowej wianek z każdym dniem brzydszy, instrukcja prosta jak budowa cepa, gałązki hortensji przyklejalam na klej na goraco, były świeże. Spryskalam tylko lakierem,trzymają się ładnie ale kolor już inny
kciuki trzymamy za zdrówko
Lawendowy zawrót głowy 20:47, 02 wrz 2015

Do góry
Az mlasnełam, slicznie, soczyscie a i wianek juz masz do towarzystwa swietny
Od nowa ... na przekór wszystkim 20:42, 02 wrz 2015

Do góry
iwka napisał(a)
No i nie mogłam się oprzeć

Donica to Twoje dzieło ?? ładne kwiatuchy w niej
Każą trzymać to trzymam ale nie wiem za co, gadaj babo ?
Wianek siuper ale czy przeżył ? U Sebka czytałam instrukcję wiankowania ale jakoś mało skumałam, przydałaby się fotorelacja Ktoś widział gdzieś zdjęcia instruktażowe produkcji wianka z hortkami?
Moje w ub roku bez problemu się zasuszyły powieszone łbami w dół.
Miejsko & sielsko 16:53, 02 wrz 2015

Do góry
waldek727 napisał(a)

Czemu?
Przecież ja i Sebo to jak dwa plasterki miodu.
Takich trzech, jak nas dwóch, to nie ma ani jednego.
Szykuj Ewuniu miejsce na kolejny wianek.

przywyknę do tego ogrodowego rozpieszczania moich skromnych progów
Od nowa ... na przekór wszystkim 10:05, 02 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Moj wianek w nienajlepszej formie ale tego sie spodziewalam w kwiatkach jescze soki plyna ))

a ja swojego zapomniałam zdjąć z drzwi, tak wieje, że pewnie spadnie bo słabo przymocowany i pies go zeżre
Od nowa ... na przekór wszystkim 09:56, 02 wrz 2015

Do góry
Moj wianek w nienajlepszej formie ale tego sie spodziewalam w kwiatkach jescze soki plyna ))
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 18:40, 01 wrz 2015

Do góry
noemi napisał(a)
Piękny wianek Pasuje idealnie
szukałam tego wianka z uporem maniaka przez pól Ogrodowiska ...i warto było śliczny wyszedł Kasi i rzeczywiście pięknie pasuje na drzwi imprezowni
Ogród w skali mikro cz.II 15:04, 01 wrz 2015

Do góry
Kasik napisał(a)
Wiesz Eluś, ze ja tak rzadko piszę, ale podglądam. D Nie gniewaj się Kochana- w pamięci jesteś zawsze u mnie z uśmiechem na pyszczku.

Lola cudniasta- zdolniacha z Ciebie. I wiedz, że mam świadomość jaka to frajda przy robocie- ja tak mam przy moich wiankach. Właśnie jeden dla Irenki umodziłam. Przenosi się człowiek w inny świat- taki magiczny i troszkę dziecięcy. Może "kupa" prasowania leżeć w koło a ja z klejareczką modzę sobie wianeczek

Ogródek cukierkowy i wypieszczony. Nieraz zazdroszczę Ci jego rozmiarów- szczególnie jak mam w moim do pielenia wszystko. Ostatnio 4 tygodnie czekałam na deszcz by cokolwiek poogarniać i w końcu rwałam te chwaściory na "sucho" i wyłam do księżyca z niemocy.

Buziolki Ci przesyłam

A ja Kasiu..nie ogarniam...serio jest tyle fajnych ludzi i tyle fajnych ogrodów....a czas..jakoś u mnie nie chce z gumy być i jeszcze by się chciało nową Lolę uszyć, poczytać i pooglądać jakiś fajny film i iść na kawę z przyjaciółmi ...aaaa..ale nawet jak nie piszę , to myślę o Was wszystkich często zresztą jak jeżdzę autem z ta fajna naklejką "Ogrodowisko ",to jakbym na stałe była waszą częścią...
Gdzieś mi umknęło ,że wianki robisz Kasiu...i masz rację czy wianek , czy szycie...to takie przeniesienie do innego świata. Chyba bardzo nam go brakuje w tym codziennym natłoku bieżących spraw.. Tak więc cieszmy się ,że mamy te nasze wianki / Lole i inne rzeczy ( niewłaściwe skreślić )
Co do gabarytów ogrodów to ja już nic nie mówię ja bym chciała mieć naprawdę ciut więcej..ten płot posadowiony 5 metrów dalej , czyli według planu - to by było super gdybym miała taki wielki ogród jak np Mała Mi ,to bym chyba padła już przy jego zakładaniu tak wiec ..każdy chyba został obdarzony wedle swoich mozliwości ...
Ale rwania chwastów na sucho naprawdę współczuję

Buziole
Od nowa ... na przekór wszystkim 13:19, 01 wrz 2015

Do góry
super wianek
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies