Donica to Twoje dzieło ?? ładne kwiatuchy w niej
Każą trzymać to trzymam ale nie wiem za co, gadaj babo ?
Wianek siuper ale czy przeżył ? U Sebka czytałam instrukcję wiankowania ale jakoś mało skumałam, przydałaby się fotorelacja Ktoś widział gdzieś zdjęcia instruktażowe produkcji wianka z hortkami?
Moje w ub roku bez problemu się zasuszyły powieszone łbami w dół.
A ja Kasiu..nie ogarniam...serio jest tyle fajnych ludzi i tyle fajnych ogrodów....a czas..jakoś u mnie nie chce z gumy być i jeszcze by się chciało nową Lolę uszyć, poczytać i pooglądać jakiś fajny film i iść na kawę z przyjaciółmi ...aaaa..ale nawet jak nie piszę , to myślę o Was wszystkich często zresztą jak jeżdzę autem z ta fajna naklejką "Ogrodowisko ",to jakbym na stałe była waszą częścią...
Gdzieś mi umknęło ,że wianki robisz Kasiu...i masz rację czy wianek , czy szycie...to takie przeniesienie do innego świata. Chyba bardzo nam go brakuje w tym codziennym natłoku bieżących spraw.. Tak więc cieszmy się ,że mamy te nasze wianki / Lole i inne rzeczy ( niewłaściwe skreślić )
Co do gabarytów ogrodów to ja już nic nie mówię ja bym chciała mieć naprawdę ciut więcej..ten płot posadowiony 5 metrów dalej , czyli według planu - to by było super gdybym miała taki wielki ogród jak np Mała Mi ,to bym chyba padła już przy jego zakładaniu tak wiec ..każdy chyba został obdarzony wedle swoich mozliwości ...
Ale rwania chwastów na sucho naprawdę współczuję
Sebek, dziękuję za instrukcję robienia wianków. Czy te hortensje muszą być podsuszone, czy takie świeżynki?
Ciągle nie nadążam, więc dopiero teraz piszę
Pozdrawiam
Wianek na ogrodowisku dostało miano wianka Sebkowego