Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

eda 14:49, 01 wrz 2015

Milka napisał(a)

Ale avatarek!! taki letni
Fajnie było, w planie była jeszcze Alinka, ale nie wyszło, zmiana planów.

ogrodowe idą, cieszy to
szkoda, że taki upał, nic poza podlewaniem nie robię

Dzięki Irenko tak się bawię teraz więcej w domu muszę siedzieć wiesz nie chce mi się ta fotka przekręcić na prosto ...no to masz wesoło super widzę że nadal wszystko u Ciebie oko kwitnieniem cieszy ja dziś przyuważyłam pigwowiec będzie kwitł drugi raz
eda 14:57, 01 wrz 2015

kwitnienia powariowały za to można cieszyć się dwa razy ale tak bywa gdy pogoda nie tutejsza u mnie tamaryszki też dwa razy do roku potrafią kwitnąć tylko nie pamiętam czy jak przytnę czy jak nie przytnę Buziaki
sylwia_slomc... 15:42, 01 wrz 2015

Irenka u mnie też sucho, że aż strach, a mialo od dzisiaj padać w sobotę posadziłam truskawki z rozłogów, stare wywaliłam, a tu wszystkie schną na potęgę mimo wody, gdzie to zapowiadane ochłodzenie od wtorku? ja się pytam. Może jak się ciut schłodzi to z serduszka coś puszczą wodę leję im co dzień.

Buziam za to, że się zgodziłaś na paczkę - wiem, że to kłopot.
Roślinki u Cię cudnie zieleń pokazują na tle trawy gold
Jana 17:10, 01 wrz 2015

Wszystko u Ciebie takie piękne....a anomalie ciekawe, u mnie raczej susza dobiła rośliny
gierczusia 18:40, 01 wrz 2015

noemi napisał(a)
Piękny wianek Pasuje idealnie
szukałam tego wianka z uporem maniaka przez pól Ogrodowiska ...i warto było śliczny wyszedł Kasi i rzeczywiście pięknie pasuje na drzwi imprezowni
JulkAd 19:30, 01 wrz 2015

Patrzę na fotki i podziwiam ile wysiłku musi Was kosztować taka zieleń tych roślin. Bez podlewania nic nie dałoby rady. Dzielnie walczycie

Irenko po wczorajszym oprysku szczawik zaczął się zwijać. Pryskałam STARANE 260 EW ważne: 10 ml na 0,5 l wody, w takich proporcjach! Wcześniej używałam STARANE 250 EC i nie działało. Pozdrówka
Kindzia 11:20, 02 wrz 2015

Cholewcia...myślałam, że Starane jest jedno...w razie kłopotów do Was się zwrócę, bo przecież nie będę pamiętała co i jak

Piękne zdjęcia widziałam z Twojego ogrodu, chyba nie jesteś zadowolona, że rodusie powariowały...U nas nareszcie ochłodzenie Irciu, słabo padało, może jeszcze...

Macham

Mala_Mi 12:41, 02 wrz 2015

Milka napisał(a)

Niefortunnie chyba napisałam, bo chodziło mi o to, że najpierw nas 2, potem 2 dzieci, potem ich partnerzy, potem wnuki i jest juz nas 8 ale jak tylko coś u syna będzie, będę się chwalić wszyscy czekamy już, oni tak bardzo też już chcą...tylko oby nie 3-jaczki, bo coś takiego lekarz sugerował, mina syna bezcenna

Wcale się mu nie dziwię
Milka 13:21, 02 wrz 2015

Ja tez
Milka 13:23, 02 wrz 2015

Kindzia napisał(a)
Cholewcia...myślałam, że Starane jest jedno...w razie kłopotów do Was się zwrócę, bo przecież nie będę pamiętała co i jak

Piękne zdjęcia widziałam z Twojego ogrodu, chyba nie jesteś zadowolona, że rodusie powariowały...U nas nareszcie ochłodzenie Irciu, słabo padało, może jeszcze...

Macham

Tez pierwszy raz słyszę. ..trzeba przetestować.
No nie bardzo, maja za rok kwitnać, ale cóż, jest chlodniej, ale deszczu nic...dalej ratowanie. A jutro pikusia odbieram z salonu, ciesze sie ale czy mezus, jak nie wie co