Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Enya73 14:37, 01 wrz 2015

gierczusia napisał(a)

Uhuuummmm chciałam się wytłumaczyć , czemu nie dzwonię...a potem... chciałam zadzwonić ponownie ,ale jakaś baba memu chłopu w auto wjechała ,wiec zaś mamy jazdę źeby tak chwili spokoju nie mogło byc....

A ja telefon dopadłam wieczorem, więc już mi trochę było niezręcznie po nocy dzwonić. To może dzisiaj się uda

Seba tak przyciąga baby, jak ja kleszcze
gierczusia 14:44, 01 wrz 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Wydaje się, że w drewutni dość miejsca żeby EMuś doopcie posadził, no chyba, że łonca (w sensie dooopcia) wielka jest. Zawsze można zabudować drugą część siedziskiem
Lola taka szkolna, z teczką na książki i zeszyty i ściągi
U mnie pada deszcz

Miłego łikendowania

Łoncy : nie znałam..... ale fajne słowo
Ławeczka drewutniowa ma 37 cm szerokości , więc to na taką łoncę dość szczupłą chciałam na pełną głębokość ,ale w tedy to już by do tej drewutni wlazło tyle drewna co kot napłakał tak więc eMuś zadecydował i jest a że teraz mu ciasno...cóż...życie jak to mówią moje gimnazjalistki a że w drewutni fajnie się siedzi , bo od tego drewna cudny chłodek bije..to już inksza inkszość
Torba Loli akurat taka gabarytowo wyszła, bo to była zawieszka na torbę babską ( czyli moją ma sie rozumieć ) została tylko lekko przerobiona ..ale skóra była tak solidna ,źe nie dało się jej obciąć ( w sensie - zmniejszyć ) więc niech jej sie tam dużo ściąg zmieści i niech ściąga na zdrowie [ dobrze ,źe moje uczennice nie czytają ]
Deszcz pada ?????? Noo nie...weż no wyślij mi tu choć jedną porządną chmurę u mnie posucha nadal...miżna zwariować od tego upału
gierczusia 14:46, 01 wrz 2015

Enya73 napisał(a)

A ja telefon dopadłam wieczorem, więc już mi trochę było niezręcznie po nocy dzwonić. To może dzisiaj się uda

Seba tak przyciąga baby, jak ja kleszcze

spróbujemy się zdzwonić
Seba jak Seba ale te jego autoooooo
A Ty kleszcza mialaś ???
Katkak 14:48, 01 wrz 2015

Eluś laleczka cudna, dopracowana w najdrobniejszym szczególe . Zdolna bestia z Ciebie . Warto było ema koszulę poświęcić
gierczusia 14:52, 01 wrz 2015

Katkak napisał(a)
Eluś laleczka cudna, dopracowana w najdrobniejszym szczególe . Zdolna bestia z Ciebie . Warto było ema koszulę poświęcić

Kasiu ja mam nieodparte wrażenie ,źe eMuś to inkszy punkt widzenia w kwestii koszulki reprezentuje
Ale jak się Lola podoba to się cieszę
A eMuś jak kce , to może nosić ta koszulkę tyle ,że z dwoma wywietrznikami na płacach .... na upały ..w sam raz
gierczusia 15:04, 01 wrz 2015

Kasik napisał(a)
Wiesz Eluś, ze ja tak rzadko piszę, ale podglądam. D Nie gniewaj się Kochana- w pamięci jesteś zawsze u mnie z uśmiechem na pyszczku.

Lola cudniasta- zdolniacha z Ciebie. I wiedz, że mam świadomość jaka to frajda przy robocie- ja tak mam przy moich wiankach. Właśnie jeden dla Irenki umodziłam. Przenosi się człowiek w inny świat- taki magiczny i troszkę dziecięcy. Może "kupa" prasowania leżeć w koło a ja z klejareczką modzę sobie wianeczek

Ogródek cukierkowy i wypieszczony. Nieraz zazdroszczę Ci jego rozmiarów- szczególnie jak mam w moim do pielenia wszystko. Ostatnio 4 tygodnie czekałam na deszcz by cokolwiek poogarniać i w końcu rwałam te chwaściory na "sucho" i wyłam do księżyca z niemocy.

Buziolki Ci przesyłam

A ja Kasiu..nie ogarniam...serio jest tyle fajnych ludzi i tyle fajnych ogrodów....a czas..jakoś u mnie nie chce z gumy być i jeszcze by się chciało nową Lolę uszyć, poczytać i pooglądać jakiś fajny film i iść na kawę z przyjaciółmi ...aaaa..ale nawet jak nie piszę , to myślę o Was wszystkich często zresztą jak jeżdzę autem z ta fajna naklejką "Ogrodowisko ",to jakbym na stałe była waszą częścią...
Gdzieś mi umknęło ,że wianki robisz Kasiu...i masz rację czy wianek , czy szycie...to takie przeniesienie do innego świata. Chyba bardzo nam go brakuje w tym codziennym natłoku bieżących spraw.. Tak więc cieszmy się ,że mamy te nasze wianki / Lole i inne rzeczy ( niewłaściwe skreślić )
Co do gabarytów ogrodów to ja już nic nie mówię ja bym chciała mieć naprawdę ciut więcej..ten płot posadowiony 5 metrów dalej , czyli według planu - to by było super gdybym miała taki wielki ogród jak np Mała Mi ,to bym chyba padła już przy jego zakładaniu tak wiec ..każdy chyba został obdarzony wedle swoich mozliwości ...
Ale rwania chwastów na sucho naprawdę współczuję

Buziole
gierczusia 15:08, 01 wrz 2015

eda napisał(a)

pięknie soczyście i kolorowo Elcia i modelka na czasie podziwiam i pozdrawiam

Edziu modelka siedzi na parapecie i dziwi się światu ..
Soczyście u mnie mówisz ??? Serio ??? No to miło natomiast jak jest taki upał , to jest ciężko ładne zdjęcia zrobic ..te robiłam zaraz o poranku..póżniej..nie było juz najmniejszych szans

Buziole
gierczusia 15:19, 01 wrz 2015

Kasya napisał(a)

o matko...taki golf ? myslisz ze zima bedziem mroźna ??

Ale Lola cudniasta, jak zwyke, chociaz nie wiem czy ta nie bardziej

Kasiu z tymi rzeczami robionymi na drutach czy szydełku to tak jest...niby włóczka cieniutka ,a swetrzysko wychodzi jakby z owczej wełny to miał być w zamyśle taki cienki letni seterek z cicikiem a wyszło jak zwykle a jak się okaże ,źe tym sweterkiem przyciągnęłam prawdziwą , mroźną zimę to byc tylko seppuku popełnić .)
A ta moźe Ci sie bardziej podobać niż pozostałe , bo jako pierwsza biuściasta jest
Enya73 15:23, 01 wrz 2015

gierczusia napisał(a)

spróbujemy się zdzwonić
Seba jak Seba ale te jego autoooooo
A Ty kleszcza mialaś ???

Nawet 2 , a wczoraj znów mnie coś up.....ło. W przyszłym tygodniu idę na testy na boleriozę.
gierczusia 15:27, 01 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)
Jeszcze tu wleze do Ciebie i musze to napisac kolejny raz , ze SuPeR z Ciebie babeczka buziaczki i dzieki za miłe spotkanko )))

No jaaa kolejna Lola gwiazda pikna ..sklep otwieraj jak najszybciej

Joluś ja Ci bardzo dziękuje za wszytsko było super , no i ogród jak cukiereczek...wymuskany , śliczny czas spotkania minął mi jak z bicza strzelił ,aż się wychodzic nie chciało , mimo ,ze mus był ale mam nadzieję ,źe jeszcze nie raz będzie nam dane się spotkać
Sklep z Lolami ???? Serio ? To by były jaja....