Ehh i znowu pada a tak ładnie się zapowiadało. Wczoraj zrobiłam plan nasadzeń kwiatów w skrzynkach na razie tylko na wejście. Zawsze było pstrokato a w tym roku stwierdziłam, że ograniczę się tylko do trzech kolorów biały, czerwony i niebieski. A więc z godnie z wczorajszym planem nakupiłam werben (bardzo je lubię), lobelii, bakopy, dwie pelargonie i jak zaczęłam je rozkładać w tych skrzynkach to pomimo planu okazało się, że za mało kupiłam. Ale to cała ja, plany planami a realizacja swoją ścieżką idzie

To moje zakupy, czekają aż przestanie padać
Witaj
Aga dzięki za odwiedziny, wczoraj buszowałam w Twoim królestwie

i w sumie to nie pamiętam czy zostawiłam ślad bo późno było ale masz bardzo ładny ogród, fajnie widać postępy, zmiany jak było i jak teraz jest
Na deklu na razie stoją doniczki z czymś co czekam czy się opuści czy nie w planach jest zasypanie to ziemią i posadzenie czegoś, jeszcze do końca nie wiem czego bo tam dość cienisto jest z powodu orzecha. Poza tym ten dekiel jest do przeniesienie na inne cudo jakim jest moja studnia umieszczona centralnie na środku trawnika, eM obiecał dekiel zmienić ale nie powiedział kiedy, wiesz podanie dwa zdjęcia moc urzędowa

jak to statystyczny eM. Więc na razie jest jak jest.