Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

Dominika11 12:06, 11 maj 2016

mnie też by taki cieszył - naprawdę wypasiony
sylwia_slomc... 12:16, 11 maj 2016

Fajny wyszedł, dużo pracy włożyłaś, ale efekt jest
nicol21 13:11, 11 maj 2016

Piękny ten Twój warzywnik w skrzynkach! Jakie ładne kontrasty! Będziesz go czymś osłaniać od strony tarasu? Choć on taki piękny, że zasłaniać go nie trzeba
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
jazzy 17:18, 11 maj 2016

L00zak napisał(a)
Rewelacja, uwielbiam takie kontrasty
Dzięki Michał!

MAD napisał(a)
Jazzy to od dziś jajkownica z 5 jaj codziennie na śniadanie. Ze szczypiorkiem z warzywnika.
Kupiłam nasiona cukinii ale już chyba za póżno żeby nasiona sadzić. Ona szybko wschodzi?
Za to obsadziłam skrzynię kolejnymi poziomami - takimi wypierdkami, że ich prawie nie widać.
Na opakowaniu powinno być napisane do kiedy siać. Moja cukinia klapła na słońcu, mimo że wcześniej ją hartowałam

Ewkakonewka napisał(a)
Wypas ten warzywnik świetna robota
Senk ju!

Dominika11 napisał(a)
mnie też by taki cieszył - naprawdę wypasiony
Wypasiony to za dużo powiedziane Michał ma wypasiony

sylwia_slomczewska napisał(a)
Fajny wyszedł, dużo pracy włożyłaś, ale efekt jest
Więcej pracy wykonał eM, trzeba mu to oddać Miło, że się podoba

nicol21 napisał(a)
Piękny ten Twój warzywnik w skrzynkach! Jakie ładne kontrasty! Będziesz go czymś osłaniać od strony tarasu? Choć on taki piękny, że zasłaniać go nie trzeba
Mimo, że taki piękny, to rodzi się w bólach rabata zasłaniająca Narazie posadziłam lawendę i maciupkie werbeny. Dodam trzcinniki, stipy, szałwie, i nie wiem co jeszcze
Rojodziejowa 19:17, 11 maj 2016

Czytam i czytaj jestem już na stronie 138 Więc jeszcze trochę zejdzie zanim dotrę do aktualnych spraw. W międzyczasie mi się parę pytań pojawiło:
Jak się sprawdza taki biały żwirek?
Czy widać ząb czasu na deskach kompozytowych, czy faktycznie takie trwałe?
jazzy 20:57, 11 maj 2016

Rojodziejowa napisał(a)
Czytam i czytaj jestem już na stronie 138 Więc jeszcze trochę zejdzie zanim dotrę do aktualnych spraw. W międzyczasie mi się parę pytań pojawiło:
Jak się sprawdza taki biały żwirek?
Czy widać ząb czasu na deskach kompozytowych, czy faktycznie takie trwałe?

Jeny, że Ci się chce...
Biały żwirek, czyli tłuczeń granitowy na podjeździe? Sprawdza się idealnie
Deski kompozytowe są jak nowe eM właśnie umył taras karszerem i wygląda lepiej niż tuż po położeniu
Rojodziejowa 22:15, 11 maj 2016

No tak mnie ten kompozyt kusił, ale taras u nas kapkę się okazał duży i byśmy zbankrutowali.

Hmm do podjazdu to jeszcze nie dotarłam Teraz muszę się przyznać, że szukam głównie zdjęć i patrzę jak Wam to szło Ciekawa jestem, czy koncepcja się zmieniała w międzyczasie i w jaki sposób.
jazzy 22:58, 11 maj 2016

Tu podawałam komuś linki do stron ze zdjęciami:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4867-w-moim-ogrodzie-gdzie-czas-leniwy?page=689
Trzeci post od końca
jazzy 23:02, 11 maj 2016

Rojodziejowa napisał(a)
No tak mnie ten kompozyt kusił, ale taras u nas kapkę się okazał duży i byśmy zbankrutowali.

My właściwie zbankrutowaliśmy. Robimy na raty, najpierw góra, teraz schody, nie wiem czy na boki wystarczy
Ewa777 23:23, 11 maj 2016

jazzy napisał(a)
Ale cieszy mnie mój warzywnik

Warzywnik piękny, ale widzę, ze masz okno moich marzeń