Troszkę fotek, wszędzie tulipany kwitną, u mnie też kilka kwiatków jestniestety tulipanów mniej,niektóre w ogóle nie wylazły ,inne mniejsze. Jesienią będzie akcja cebula
Lawendy posadziłam co 50 cm, a od chodnika oddalone o 37 cm, jak urośnie to nawet może się ze sobą stykać, jakoś tak pewnie będzie to wyglądać.
Dorysowałam też, gdzie potencjalnie można dołożyć kulkę bukszpanową.
Ty przecież nie jesteś zwolenniczką firan, a tu takie słowa jak mi żywopłoty porosną, to chyba też nie będę wieszać.
Daję im trochę wolnego czasu i swoich myśli. Choć nie wszystkie się poddają. Moje klony goldn globe. Już jesienią w wydawało mi się że jeden marniej rośnie. Teraz jeden ma już ładne liście a drugi dopiero się budz. Nie wiem czy wszystko z nim ok. Wczoraj wiedziałam przy jakimś markecie cały szpaleri podobną sytuację.Kilka ładnych i kilka śpiących.
to wczesny Cecile zaczyna kwitnąć a inne wczesne jeszcze w pąkach
tu Markham,s Pink
Cecile
i Stolwijk też w pączkach inne też a zreszta idę na ogród zobaczyć może się coś rozwinęło
Witam serdecznie,
Potrzebuję pomocy w stworzeniu mieszanego, zimozielonego, nieformowalnego żywopłotu, który będzie ozdobą i osłoną mojego osobistego raju. Dużym sukcesem będzie, jeśli nie zepsuje tego, co istnieje.
Prześledziłam fora, czytałam artykuły, ale nie jestem w stanie sama sobie poradzić.
Do uzupełnienia 20 zaznaczonych na zdjęciu metrów.
Będę wdzięczna za pomoc.