ehhhh cudny widok!!!!!!!!!!!!!! Gocha wiesz czego ja Wam tak naprawdę zazdroszcze?! baby Wy moje konsekwencji i zdecydowania!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cudny i cudnie
Kochane Dziewczyny, dziękuję za przemiły dzień w Waszym towarzystwie.
Właścicielce Kasi gratuluję ogromnego smaku w urządzaniu tak klimatycznego miejsca. Masz przepięknie !!!
Ja też pomyślałam o świerkach. Serby szybciej dadzą radę zasłonić tą szkaradę
Mniej więcej tak... Jak Nigrą powiększą się korony będzie jeszcze lepszy efekt.
Właśnie obejrzałam Maję, bukietówki piękne, pasja godna podziwu .Najbardziej jednak zazazdroszczę terenu -wyobraźnia podsuwa niesamowite projekty( chociaż jak człowiek sprawę przemyśli to musiałabym w nim siedzieć 24 na dobę i mieć stalowe zdrowie no i to podlewanie-masakra). Ogrodowe totalnie do mnie nie przemawiają ale chyba zainteresuję się piłkowanymi. Teraz trzeba zejść na ziemię i zająć się swoim ogrodem. Mimo, że niedziela mam mnóstwo pracy do zrobienia, takie czasy, w soboty też pracuję i jest to jedyny wolny dzień, który w pełni mogę poświęcić ogrodowi. A rankiem wyglądał tak
Tutaj studzienki niedługo nie będzie widać, bo jest to miejsce w które wstawiam dużą donicę z hortensją Tricolor ( teraz garażowana, muszę obejrzeć prognozę długoterminową)