katel
21:32, 16 maj 2016

Jedno zdjęcie się nie wgrało - przynajmniej ja go nie widzę, wstawiam jeszcze raz.
Dzięki Aniu
Mam zapędy kolekcjonerskie
, myślałam nawet przez jakiś czas że trzeba z tym powalczyć ale potem przemyślałam to - no jak tak lubię a ogród ma mi dawać radość to niech będzie nadźgane
- od frontu będzie bardziej stonowane a dalej hulaj dusza
.
Cieszę się że Iolanthe ładnie się przyjęła, moja się na kwitnienie nie wysiliła i wyskoczyła mocno do góry.
Obiela pięknie kwitnie, niestety dość krótko.
Mój jest cudowny ale miał być właśnie różowy
, teraz kupiłam kolejnego różowego i ponownie nie wiem czy taki będzie. Widziałaś derenie u Bozgi z Hortensjedy? Cudownego różowego ma też Milka.
Oj plewienia to mi nie brakuje.
To moja pierwsza
, muszę zobaczyć co lubi 
Nie zrobiłam żadnych zdjęć z roślinami a posadziłam w nich Ciborę zmienną - to domowa roślina lubiąca dużą ilość wody a ja nie robiłam otworów w puszkach, początkowo stały na słońcu ale zbyt szybko przesychały.
Mam tylko zdjęcie z koszem.
Na derenia koniecznie musisz się skusić my z Gosią sprawiłyśmy sobie po różowym tylko nie wiem czy znowu się biały nie okaże
. Trzeba go przez pierwsze lata okrywać na zimę ale potem radzi sobie sam.
Pięknie wygląda
.

Dzięki Aniu

Mam zapędy kolekcjonerskie

Cieszę się że Iolanthe ładnie się przyjęła, moja się na kwitnienie nie wysiliła i wyskoczyła mocno do góry.
Obiela pięknie kwitnie, niestety dość krótko.
Mój jest cudowny ale miał być właśnie różowy

Oj plewienia to mi nie brakuje.
To moja pierwsza

Nie zrobiłam żadnych zdjęć z roślinami a posadziłam w nich Ciborę zmienną - to domowa roślina lubiąca dużą ilość wody a ja nie robiłam otworów w puszkach, początkowo stały na słońcu ale zbyt szybko przesychały.
Mam tylko zdjęcie z koszem.

Na derenia koniecznie musisz się skusić my z Gosią sprawiłyśmy sobie po różowym tylko nie wiem czy znowu się biały nie okaże

Pięknie wygląda