Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

Zana 19:57, 16 maj 2016

LyraBea napisał(a)

Jakbym o swoim mężu czytała. Na wszystkie moje pytania związane z ogrodem słyszę jedną odpowiedź: "Wszystko dobrze, wszystko pięknie". Czasem nawet nie spojrzy w kierunku zapytania :/ To demotywujące...

To tak jak u mnie! Nie jesteś sama. Ale wolę już tak, niż wtrącanie się we wszystko, uwagi, komentarze itd.

Aniu, tak na oko to wydaje mi się, że mniejszy cycek to jednak lepszy cycek. Albo większy cycek ale szersze rabaty wokół cycka, czyli łagodniejsze linie. Mam nadzieję, że mój wywód cyckowy zrozumiały jest. Podziwiam Was za ten huk roboty!
lindsay80 21:10, 16 maj 2016

Aniu, drzewa kupiłaś wypasione, coraz śliczniej u Ciebie!
donia76 22:03, 16 maj 2016

Aniu czytam wątek od trzech godzin, ale i tak niedokładnie
A ile się naśmiałam do siebie masz super poczucie humoru a ogrodowo wielkiee postępy ślicznie cudnie i przepięknie.
Jeśli pozwolisz będę odwiedzać często
Buziole i miłej nocki
lojalna_ 22:16, 16 maj 2016

Przecudne masz te drzewa ....tym bardziej mi sie podobaja ze akurat wiąza i buka jeszcze bym chciała cudenka !
anbu 22:52, 16 maj 2016

Elu dzięki za kibicowanie, ja też Tobie kibicuję aby Ci się plany ogrodowe w głowie wyklarowały

Basiu coś się wymyśli w temacie szerokości rabat

Mirelko szczerze to jeszcze tymi widłami nic nie robiłam, cały czas wykonuję inne dziwne prace ogrodowe :/ Myślę koło środy się do nich dorwę

Mirellko ja dziś już przy gazonach działałam, chyba jutro będę sadzić te kffiotki

Anulko rozumiem o co Ci chodzi

Aldona witaj u mnie

Kasiu, Kami, Gosiu, Edytko, Jolu dziękuję

Wszystkim dziękuję za bardzo miłe słowa Cieszę się, że jesteście i zaglądacie

Dziś sadziłam cyprysiki filifera aurea nana. Mam nadzieję, że zrobiłam to dobrze W sumie to już przywykłam do moich osobistych wpadek Jakby co piszcie, tylko szczerze, to jutro polezę i poprawię hi hi
Brakuje kulek i drugiej części rabaty za tym obciachowym płotkiem z którego mój pies i tak sobie nic nie robi Na bałagan nie patrzymy ...

Kasia_CS 23:20, 16 maj 2016

Aniu dzięki z wizytę

A Ty tu sobie ładnie poczynasz! Jakie drzewa piękne kupiłaś, efekt natychmiastowy muszę cofnac się bardziej w temacie i prześledzić zmiany
wrobelki 23:36, 16 maj 2016

Ojj jak widzę jak u Ciebie prace do przodu idą super to się załamuje, że dalej tylko na kompie rysuję. Chciałabym żeby chociaż ziemia była wypoziomowana jak trzeba.

Doradźcie proszę co z tym moim kształtem zrobić.
elmagra 23:53, 16 maj 2016

Kobieto. Szalejesz. Kibicuję dalej.

A co do mojego klarowania, to może i się wyklaruje powoli, ale wiesz, bez konkretnego kopa w dooopkę, to odwagi brak, żeby IŚĆ, KUPIĆ, ZASADZIĆ, PATRZEĆ I PODZIWIAĆ...
Zana 23:55, 16 maj 2016

Jeny, u Ciebie znowu coś nowego! Strach zaglądać. Oczywiście to żarcik. Determinacja Wasza godna podziwu jest. Co ile sadziłaś cyprysiki?
anbu 07:31, 17 maj 2016

Kasiu dzięki za wizytę

wrobelki spokojnie do przodu, uwierz mi ja też ciągle rysuję, od niedzieli już tak rysuję

Elu nastaw doopke będziemy kopniakować ŻARCIK

Anulko Ty znowu zadajesz niewygodne pytania
Ale napisze Ci tak, że w moim zeszycie ogrodowym mam napisane, że cyprysiki po 10 latach osiągają 0,4 m wysokości i 0,6 szerokości. Sadziłam co 0,5... dopsze? Czy poprawić?