Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 20:59, 07 wrz 2012

Do góry
Irenko pozdrawiam gorąco
Ogród do odświeżenia 20:57, 07 wrz 2012

Do góry
Julka możesz dołączyc miejsce w samochodzie jest
Spotkanie u Kapiasów - wrzesień 2012 20:52, 07 wrz 2012

Do góry
olcze napisał(a)
No, to ja już mam sytuację czystą i opanowaną

Jadę sama - nagle odezwali się dziadkowie, którzy chętnie "przytulą" moją dziatwę na weekend. Nawet nie muszę zawozić dzieci do Kotliny Kłodzkiej, bo transport w tamtym kierunku i z powrotem zapewni im moja siostra

w tej sytuacji - gdyby ktoś z okolic Wrocławia miał ochotę i/lub potrzebę zabrać się ze mną - zapraszam

jeśli jednak pojadę sama - o której radzicie wystartować, żeby w logicznym czasie dotrzeć na miejsce? Internet pokazuje 2,5h drogi - pytanie czy można mu ufać? na drodze też bywa różnie - wykopy, roboty, wypadki - tfu, tfu...

jeździł ktoś z Was ostatnio w tamtym kierunku z Wrocławia? Dam radę jak wskoczę na autostradę ok 8.00?

Aha, co do fotek we wszelkich fotorelacjach - ja nie mam nic przeciwko. "Fejs" może niezbyt wyjściowy, ale w tłumie chyba ujdzie. Zawsze to pamiątka

Ola

Ola jeśli masz ochotę to ok. 8:20 zgarniam z Wieloszkę Noemi spod MacDonalds kolo Ikea. Możesz z nami jedną trasą jechać
Spotkanie u Kapiasów - wrzesień 2012 20:50, 07 wrz 2012

Do góry
Pola napisał(a)
O rany, ale się szykuje spotkanie zazdroszczę Wam , ja muszę niestety pracować może przyjadę popołudniu i jeszcze kogoś zastanę jeśli nie to zakupy poczynię, ale obawiam się że ta zgrana grupa wszystki smakowite kąski wykupi hihihi. Buziaki dla całej grupy zostawiam i czekam na fotorelacje.

Pola ty masz rzut kamieniem!!! przyjeżdżaj!!! Wrocław ma 234 km i jedzie
Nowa ogrodniczka, prosi o pomoc 20:47, 07 wrz 2012

Do góry
Pola wróciłaś z zaświatów już myślalam że nas zostawiłaś.....
Pokaż co się z elewacją dzieje. Jak trawnik, jak roślinki????
Stęskniłam się
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:44, 07 wrz 2012

Do góry
eee_taam napisał(a)
moje aktualne wkleiłam dziś w watku powitanie

narazie nie mam watku bo wydaje mi się ze to kolejny obowiązek, do tego trzeba dojrzec :/

Eee tam dojrzewaj nam szybciutko
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:43, 07 wrz 2012

Do góry
Justynko teraz ciężko fotki robić. Gdy wracam z pracy, zanim się ogranę już ciemno.... Niedługo tylko weekendy nam zostaną... Jutro jadę do Kapiasów ... Chyba że M naszą walkę z nawadnianiem uwieczni

Piękny kwiatek, co to????
Ogród z perspektywą na przyszłość 20:41, 07 wrz 2012

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
Zaczęłąm sadzić i deszcz mnie wygonił ostatecznie. Mama mi podkradła yrochę i na koniec zostało mi oko,ło 50. Niby dużo, ale w dużym ogrodzie te liczby to kropelki. Przydałoby się jeszcze z 30..

Foć foć proszę
A maluszka pozdrawiam baaardzo. Dzielny i zuch z niego. Czy plakietkę dzielny maluch otrzymał??? Mama też dzielna
Ogrodnik mimo woli 20:37, 07 wrz 2012

Do góry
asc napisał(a)

Bonjur Dziewczynki Niedawno trzecią kawkę wypiłam a i tak padam na nos tak sennie jesiennie, spać się chce

Sebek u mnie szybko kwitną bo ciepło .... wszytko leci szybciej....

Marzenko..właśnie do Ciebie próbuję sie dopchać na wątek.. i plusików nie widze... wiec już mam drogowskaz..... ale najpeirw zaleje trzecią kawę....... woda już sie dawno zagotowała...

Bo ostatnio przyjęłam taktykę, że najpierw buszuję w moich ulubionych ogrodach a potem zaglądam do mnie jakoś wtedy ogarniam to....

I chyba w międzyczasie 745 m przebieglam.... Więcej nie da rady.....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:33, 07 wrz 2012

Do góry
eee_taam napisał(a)
też chciałam zwrócic na to "kiedyś" uwagę

to kiedyś to u mnie raczej , a tu ...ech ...................

własnie nastało kiedyś

Eee tam spójrz na zdjęcia z okresu 2007-2010 i jeszcze z wiosny tego roku zobacz jak szybko to kiedyś następuję w ogrodzie i to jest właśnie piękne

A jak znaleźć twoje kiedyś??? Nie masz wątku???
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:32, 07 wrz 2012

Do góry
wazne że pomożecie
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 20:31, 07 wrz 2012

Do góry
Izo jesień nadeszla... Zapasy cukrów poczyniłam , tzn ciacho po obiedzie, ciasteczka na spotkaniach.... Nawadnianie zakładam, leniuchowanie w ogrodzie... Kalorii przybywa...
Wczoraj heroiczny trud biegania podjęłam coby nadmiar kalorii zgubić,..... Płuco wyplułam, ścigien boli, oj wszystko boli...... Dzisiaj też wlokłam się za Tytusem udając, źe biegnę.... Oj boli, oj boli.....

Ja chyba jesieni nie lubię, babie lato tak, aż czekam z utesknieniem na zimę i narty i bialy puch i skrzypiący mróz pod butami i choinkę
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 20:12, 07 wrz 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Nawadnianie ciągnie się jak krew z nosa... Ciągną kable .... Na razie kolejne zraszacze pomontowali i rurki wkoło ogrodu puścili.... Gdy przyjechałam z pracy juz zakopane
Czekam na linie kroplujące i wszystkie zraszacze....

dzieje się ... a to dopiero początek bo skoro taaakiego "potwora" wyhodowałaś bez nawadniania to regularnie zasilany dopiero będzie szalał ... on i cała reszta zielonego towarzystwa ... nawet nie myśl o wejściu w sezon 2013 bez bez likwidacji tego "kiedyś" z nazwy wątku ... nie można tak ludzi wpuszczać w maliny ...

Obiecałam u siebie ale musisz pomóc dobić tysiączka
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:09, 07 wrz 2012

Do góry
asc napisał(a)
A tu cisza?????????? Niemołżiwe... Madżenka..coś chyba knujesz.....

Aniu nie knuje mialam gośi na kawce, potem pan od nawadniania wymagał opieki, potem wieczorny spacerek z Titi
Linie kroplujące wszystkie położone , w poniedzialek dokończenie prac i proba wody
Jutro może M obfoci
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:07, 07 wrz 2012

Do góry
Ewa i Seliza wykupiłam tzrmielinki w ubiegłym tygodniu ostała si tylko jedna
Będę miała na uwadze jeśli się pojawią
Szukajcie teraz u siebie , w ubiegłym roku też jesienią za taką cenę w dużym centrum ogrodniczym kupowalam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:05, 07 wrz 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
buziak ... ja jak zwykle zagubiona pomiędzy punktem A i punktem B wysmarowałam u siebie to co powinnam ładnie wykaligrafować tu ... zatem dokleję

dzieje się ... a to dopiero początek bo skoro taaakiego "potwora" wyhodowałaś bez nawadniania to regularnie zasilany dopiero będzie szalał ... on i cała reszta zielonego towarzystwa ... nawet nie myśl o wejściu w sezon 2013 bez bez likwidacji tego "kiedyś" z nazwy wątku ... nie można tak ludzi wpuszczać w maliny ...

dzieje się w kwestii nawadniania ... oczywista oczywistość ... klonik ... na Twoim miejscu wcale bym się nie zastanawiała ... jak to się mówi ... na moim to poważna zagwozdka ... jakby na niego nie spojrzeć dopóki nie padnie jest cudny !!! i chyba warto pomimo kapryśności jegomościa ... nie od dziś wiadomo, że pięknym się co nieco wybacza ...

pozdrawiam

Iza wezmę sobie głeboko do serca w nowy sezon wejdę z nowym wątkiem Pomożecie ?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:03, 07 wrz 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Ależ Ci ogrodowiskomaniacy są nieczuli Madżenka o klonie palmowym śni po nocach, a tu co rusz ktoś fotkę wyśnionego drzewka wkleja i męczy bidulkę
Madżenko, no mus tę palmę zakupić, skoro wszyscy tak kuszą

Aga aby więcej nie cierpieć jutro zakupię
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:01, 07 wrz 2012

Do góry
grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Marzenko, czy ja mam zabrać ze sobą do Kapiasów sadzonki tojeści rozesłanej, czy już nie potrzebujesz...nie pamiętam, ale chyba na wątku Ev o tym "klikałyśmy". Być może ktoś Ci już podesłał. Moja nie jest imponujaca, bo ją trochę zaniedbałam, ale coś tam wygrzebię. Mam też cały łan dąbrówki rozłogowej, gdyby ktoś reflektował.

Pozdrawiam. A.

Nocną porą Twój ogród jest jeszcze piękniejszy.

Aga a chcesz liliowce ????
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:00, 07 wrz 2012

Do góry
Pola napisał(a)
Marzenko, zostawiam ślad, byłam obejrzałam i biegnę do pracy, u mnie malują elewacje domu rozgardiasz straszny i huk roboty.

Pola a ja już myśłalam, źe do Australi wyemigrowałaś.....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:59, 07 wrz 2012

Do góry
Richie napisał(a)
Marzenko, wybacz spóznienie ale za to szczere gratulacje dla Ciebie za piękny i zachwycający skrawek ziemi.

Richie powtarzam się juź z Twoich ust usłyszeć pochwałę to dopiero zaszczyt
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies