Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 20:00, 07 wrz 2012

Pola napisał(a)
Marzenko, zostawiam ślad, byłam obejrzałam i biegnę do pracy, u mnie malują elewacje domu rozgardiasz straszny i huk roboty.

Pola a ja już myśłalam, źe do Australi wyemigrowałaś.....
Madzenka 20:01, 07 wrz 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Marzenko, czy ja mam zabrać ze sobą do Kapiasów sadzonki tojeści rozesłanej, czy już nie potrzebujesz...nie pamiętam, ale chyba na wątku Ev o tym "klikałyśmy". Być może ktoś Ci już podesłał. Moja nie jest imponujaca, bo ją trochę zaniedbałam, ale coś tam wygrzebię. Mam też cały łan dąbrówki rozłogowej, gdyby ktoś reflektował.

Pozdrawiam. A.

Nocną porą Twój ogród jest jeszcze piękniejszy.

Aga a chcesz liliowce ????
Madzenka 20:03, 07 wrz 2012

Wieloszka napisał(a)
Ależ Ci ogrodowiskomaniacy są nieczuli Madżenka o klonie palmowym śni po nocach, a tu co rusz ktoś fotkę wyśnionego drzewka wkleja i męczy bidulkę
Madżenko, no mus tę palmę zakupić, skoro wszyscy tak kuszą

Aga aby więcej nie cierpieć jutro zakupię
Madzenka 20:05, 07 wrz 2012

Konstancja30 napisał(a)
buziak ... ja jak zwykle zagubiona pomiędzy punktem A i punktem B wysmarowałam u siebie to co powinnam ładnie wykaligrafować tu ... zatem dokleję

dzieje się ... a to dopiero początek bo skoro taaakiego "potwora" wyhodowałaś bez nawadniania to regularnie zasilany dopiero będzie szalał ... on i cała reszta zielonego towarzystwa ... nawet nie myśl o wejściu w sezon 2013 bez bez likwidacji tego "kiedyś" z nazwy wątku ... nie można tak ludzi wpuszczać w maliny ...

dzieje się w kwestii nawadniania ... oczywista oczywistość ... klonik ... na Twoim miejscu wcale bym się nie zastanawiała ... jak to się mówi ... na moim to poważna zagwozdka ... jakby na niego nie spojrzeć dopóki nie padnie jest cudny !!! i chyba warto pomimo kapryśności jegomościa ... nie od dziś wiadomo, że pięknym się co nieco wybacza ...

pozdrawiam

Iza wezmę sobie głeboko do serca w nowy sezon wejdę z nowym wątkiem Pomożecie ?
Madzenka 20:07, 07 wrz 2012

Ewa i Seliza wykupiłam tzrmielinki w ubiegłym tygodniu ostała si tylko jedna
Będę miała na uwadze jeśli się pojawią
Szukajcie teraz u siebie , w ubiegłym roku też jesienią za taką cenę w dużym centrum ogrodniczym kupowalam
Madzenka 20:09, 07 wrz 2012

asc napisał(a)
A tu cisza?????????? Niemołżiwe... Madżenka..coś chyba knujesz.....

Aniu nie knuje mialam gośi na kawce, potem pan od nawadniania wymagał opieki, potem wieczorny spacerek z Titi
Linie kroplujące wszystkie położone , w poniedzialek dokończenie prac i proba wody
Jutro może M obfoci
Konstancja30 20:17, 07 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)

buziak ... ja jak zwykle zagubiona pomiędzy punktem A i punktem B wysmarowałam u siebie to co powinnam ładnie wykaligrafować tu ... zatem dokleję

dzieje się ... a to dopiero początek bo skoro taaakiego "potwora" wyhodowałaś bez nawadniania to regularnie zasilany dopiero będzie szalał ... on i cała reszta zielonego towarzystwa ... nawet nie myśl o wejściu w sezon 2013 bez bez likwidacji tego "kiedyś" z nazwy wątku ... nie można tak ludzi wpuszczać w maliny ...

dzieje się w kwestii nawadniania ... oczywista oczywistość ... klonik ... na Twoim miejscu wcale bym się nie zastanawiała ... jak to się mówi ... na moim to poważna zagwozdka ... jakby na niego nie spojrzeć dopóki nie padnie jest cudny !!! i chyba warto pomimo kapryśności jegomościa ... nie od dziś wiadomo, że pięknym się co nieco wybacza ...

pozdrawiam

Iza wezmę sobie głeboko do serca w nowy sezon wejdę z nowym wątkiem Pomożecie ?

POMOŻEMY !!! ...
Mala_Mi 20:26, 07 wrz 2012

POMOŻEMY!!!!
20:30, 07 wrz 2012
też chciałam zwrócic na to "kiedyś" uwagę

to kiedyś to u mnie raczej , a tu ...ech ...................

własnie nastało kiedyś
Madzenka 20:32, 07 wrz 2012

wazne że pomożecie