Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Pola 08:27, 07 wrz 2012

Marzenko, zostawiam ślad, byłam obejrzałam i biegnę do pracy, u mnie malują elewacje domu rozgardiasz straszny i huk roboty.
grupa_trzyma... 08:48, 07 wrz 2012

Marzenko, czy ja mam zabrać ze sobą do Kapiasów sadzonki tojeści rozesłanej, czy już nie potrzebujesz...nie pamiętam, ale chyba na wątku Ev o tym "klikałyśmy". Być może ktoś Ci już podesłał. Moja nie jest imponujaca, bo ją trochę zaniedbałam, ale coś tam wygrzebię. Mam też cały łan dąbrówki rozłogowej, gdyby ktoś reflektował.

Pozdrawiam. A.

Nocną porą Twój ogród jest jeszcze piękniejszy.
Wieloszka 09:05, 07 wrz 2012

Ależ Ci ogrodowiskomaniacy są nieczuli Madżenka o klonie palmowym śni po nocach, a tu co rusz ktoś fotkę wyśnionego drzewka wkleja i męczy bidulkę
Madżenko, no mus tę palmę zakupić, skoro wszyscy tak kuszą
Konstancja30 09:53, 07 wrz 2012

buziak ... ja jak zwykle zagubiona pomiędzy punktem A i punktem B wysmarowałam u siebie to co powinnam ładnie wykaligrafować tu ... zatem dokleję

dzieje się ... a to dopiero początek bo skoro taaakiego "potwora" wyhodowałaś bez nawadniania to regularnie zasilany dopiero będzie szalał ... on i cała reszta zielonego towarzystwa ... nawet nie myśl o wejściu w sezon 2013 bez bez likwidacji tego "kiedyś" z nazwy wątku ... nie można tak ludzi wpuszczać w maliny ...

dzieje się w kwestii nawadniania ... oczywista oczywistość ... klonik ... na Twoim miejscu wcale bym się nie zastanawiała ... jak to się mówi ... na moim to poważna zagwozdka ... jakby na niego nie spojrzeć dopóki nie padnie jest cudny !!! i chyba warto pomimo kapryśności jegomościa ... nie od dziś wiadomo, że pięknym się co nieco wybacza ...

pozdrawiam
seliza 12:00, 07 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)

I to jest dobra i zła wiadomosć w jednej....
Zła- znów jakieś wypasione szkółki... do których mam daleko
Dobra - wystarczajaco daleko, że nie musze targać moich ostanich trzech włosów na krzyż.... przy wyciąganiu sie z tych przybytków uciech

Aniu, to nie jest żadna wypasiona szkółka, w stylu tych ostatnio pokazywanych przez Danusię. To raczej punkt sprzedaży, gdzie trafia się coś fajnego w okazyjnej cenie. Więc nie bardzo masz czego żałować

Aga ma rację, nie ma tam wypasionych kul bukszpanowych i ciosowych ani bonsai
Raczej rośliny dla amatorów cieprliwości.
Ale wielka brzoza doorenbos kosztowała 160 zł, gdy taka sama w renomowanym centrum 800 zł....
Ponadro ma pełno różnych roślin z polskich szkółek, bo twierdzi że importu nie kupuje, bo nie przetrwa w poslich warunkach...
Czasami rośliny wyglądają gorzej ale za to za dobrą cenę i rok ciepliwości może być cudo.
Moje trzmieliny po 25 zł to przecież baardzo dobra cena.

Rany Marzenko takie trzmieliny po 25 zł to choćby za darmo! Marzą mi się takie ale u nas o ile wogóle sie pojawiają to kosztują 40-50 zł...
Cudaśne są. Może jak kiedyś będzie jeszcze jakies spotkanie organizowane i przed nim będziesz w tej szkółce i będziemy miały mozliwość się spotkać to chyba się do Ciebie bardzo uśmiechnę - najszerzej jak potrafię Szkoda, że kilka dni temu nie trafiłam na ten wpis
seliza 12:17, 07 wrz 2012

No i nadrobiłam wszystko. Gratulacje zaległe z okazji 600- i 700-setki

Buziole
Evchen 12:53, 07 wrz 2012

Madżenkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... ja też kcem czmieliny..................................................
gdzie mam się po nie udać???...
Mala_Mi 19:35, 07 wrz 2012

A tu cisza?????????? Niemołżiwe... Madżenka..coś chyba knujesz.....
Madzenka 19:58, 07 wrz 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Śpij...ja tu sobie wszystko pooglądam...

Aga ktoś musi pilnować aby ktoś mógł spać
Tojeść plizzzzz
Madzenka 19:59, 07 wrz 2012

Richie napisał(a)
Marzenko, wybacz spóznienie ale za to szczere gratulacje dla Ciebie za piękny i zachwycający skrawek ziemi.

Richie powtarzam się juź z Twoich ust usłyszeć pochwałę to dopiero zaszczyt