Aniu ty chyba hurtem robisz te stronki codziennie musze sie cofać ty...le stron ze szko ale miło u ciebie jestem zauroczony twoim ogrodem zagladam tu codziennie ale nie mam siły pisać
Zimowity za aksamitkami.....hmmmmmm gdzieś je trza przekopac.... troszkę głupio to wygląda.. zestaw kolorów zgrzytnozębowy
Ale aksamitki z moich nasionek... proszę jak ładnie wyrosły....... ha, czasami coś mi sie uda ogrodowo zrobić poprawnie...ależ się pochwaliłam I za rok znów je tu posadzę
ale jesienne klimaty ładne u Ciebie
no i patrz ogrodowiskowo masz
jak tak dalej będziesz gonić to mam stracha że przegapię tysiączka - skalkuluj mi kiedy to wypadnie bo muszę sobie zapisać w kalendarzu a jutro na wszelki wypadek zrobię okolcznościowe zdjęcie
Lecę, bo widzę ruch na serialu.........
Muszę go przekopać.. tylko gdzie????? I kiedy najlepiej???
Słonko zaświeciło wiec szybko rekonesansik..... wiec by nie było zastoju na wątku... wiem, wiem powtarzam fotki....... kto nie chce niech nie patrzy ...
Trawki przetrwały dwie zimy...a teraz część wygniła..buuuuuuuu
Zimowity za aksamitkami.....hmmmmmm gdzieś je trza przekopac.... troszkę głupio to wygląda.. zestaw kolorów zgrzytnozębowy
Ale aksamitki z moich nasionek... proszę jak ładnie wyrosły....... ha, czasami coś mi sie uda ogrodowo zrobić poprawnie...ależ się pochwaliłam I za rok znów je tu posadzę
Aniu ładny ten tangucki powojnik, kwitnie cały sezon i jak inne już przekwitły praktycznie on cały czas w pełnej krasie, w tym roku sobie kupiłam też , ale mój jeszcze malutki
Lecę, bo widzę ruch na serialu.........
Muszę go przekopać.. tylko gdzie????? I kiedy najlepiej???
Aniu ładny ten tangucki powojnik, kwitnie cały sezon i jak inne już przekwitły praktycznie on cały czas w pełnej krasie, w tym roku sobie kupiłam też , ale mój jeszcze malutki
Mój posadzony w tym roku.. .tak urósł.. i zawąłsnął całym gankeim, wejsciem i rabatą........ i dlatego musze go przenieść No i różowy z zółtym mi sie nie komponuje
zaczynam mieć kosmate myśli ... i rozważam zdradę alejki z onymi powyżej ...
Możesz zdradzić... to Ci się zmieści.... u Ciebie Na wiosnę zapraszam po szczepki na początek rabaty trawiastej..... dla Ciebie nawet ją uszczuplę A drugą kępkę dla Adasia ........