Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Madzenka 20:37, 07 wrz 2012

asc napisał(a)

Bonjur Dziewczynki Niedawno trzecią kawkę wypiłam a i tak padam na nos tak sennie jesiennie, spać się chce

Sebek u mnie szybko kwitną bo ciepło .... wszytko leci szybciej....

Marzenko..właśnie do Ciebie próbuję sie dopchać na wątek.. i plusików nie widze... wiec już mam drogowskaz..... ale najpeirw zaleje trzecią kawę....... woda już sie dawno zagotowała...

Bo ostatnio przyjęłam taktykę, że najpierw buszuję w moich ulubionych ogrodach a potem zaglądam do mnie jakoś wtedy ogarniam to....

I chyba w międzyczasie 745 m przebieglam.... Więcej nie da rady.....
Kondzio 21:14, 07 wrz 2012

Aniu ty chyba hurtem robisz te stronki codziennie musze sie cofać ty...le stron ze szko ale miło u ciebie jestem zauroczony twoim ogrodem zagladam tu codziennie ale nie mam siły pisać
MarekW 21:18, 07 wrz 2012

Aniu pięknie u Ciebie jak zwykle
mira 21:29, 07 wrz 2012

Zimowity za aksamitkami.....hmmmmmm gdzieś je trza przekopac.... troszkę głupio to wygląda.. zestaw kolorów zgrzytnozębowy

Ale aksamitki z moich nasionek... proszę jak ładnie wyrosły....... ha, czasami coś mi sie uda ogrodowo zrobić poprawnie...ależ się pochwaliłam I za rok znów je tu posadzę

ale jesienne klimaty ładne u Ciebie
no i patrz ogrodowiskowo masz
jak tak dalej będziesz gonić to mam stracha że przegapię tysiączka - skalkuluj mi kiedy to wypadnie bo muszę sobie zapisać w kalendarzu a jutro na wszelki wypadek zrobię okolcznościowe zdjęcie
marzena 22:30, 07 wrz 2012

asc napisał(a)
Trawkowo..

na tej swietnej kamiennej ławeczce w otoczeniu traw siedziałam sobie u Ciebie...

zimowity przepiękne
u mnie też wychodzą...
Konstancja30 22:34, 07 wrz 2012

asc napisał(a)
Trawkowo..

zaczynam mieć kosmate myśli ... i rozważam zdradę alejki z onymi powyżej ...
monteverde 22:39, 07 wrz 2012

asc napisał(a)
Lecę, bo widzę ruch na serialu.........
Muszę go przekopać.. tylko gdzie????? I kiedy najlepiej???

Słonko zaświeciło wiec szybko rekonesansik..... wiec by nie było zastoju na wątku... wiem, wiem powtarzam fotki....... kto nie chce niech nie patrzy ...

Trawki przetrwały dwie zimy...a teraz część wygniła..buuuuuuuu

Zimowity za aksamitkami.....hmmmmmm gdzieś je trza przekopac.... troszkę głupio to wygląda.. zestaw kolorów zgrzytnozębowy

Ale aksamitki z moich nasionek... proszę jak ładnie wyrosły....... ha, czasami coś mi sie uda ogrodowo zrobić poprawnie...ależ się pochwaliłam I za rok znów je tu posadzę

Aniu ładny ten tangucki powojnik, kwitnie cały sezon i jak inne już przekwitły praktycznie on cały czas w pełnej krasie, w tym roku sobie kupiłam też , ale mój jeszcze malutki

Mala_Mi 22:49, 07 wrz 2012

monteverde napisał(a)

Lecę, bo widzę ruch na serialu.........
Muszę go przekopać.. tylko gdzie????? I kiedy najlepiej???

Aniu ładny ten tangucki powojnik, kwitnie cały sezon i jak inne już przekwitły praktycznie on cały czas w pełnej krasie, w tym roku sobie kupiłam też , ale mój jeszcze malutki

Mój posadzony w tym roku.. .tak urósł.. i zawąłsnął całym gankeim, wejsciem i rabatą........ i dlatego musze go przenieść No i różowy z zółtym mi sie nie komponuje

Mala_Mi 22:51, 07 wrz 2012

Konstancja30 napisał(a)

Trawkowo..

zaczynam mieć kosmate myśli ... i rozważam zdradę alejki z onymi powyżej ...

Możesz zdradzić... to Ci się zmieści.... u Ciebie Na wiosnę zapraszam po szczepki na początek rabaty trawiastej..... dla Ciebie nawet ją uszczuplę A drugą kępkę dla Adasia ........
monteverde 22:51, 07 wrz 2012

rośnie do 6m, faktycznie róż z żółtym nie za bardzo