Ogród Małej Mi - sezon 2016
08:01, 09 kwi 2016
Buuuuuu jeszcze padł mi telefon..... siła złego na jednego...
Aniu Monte - pozdrawiam również... niestety przez jakiś czas mam pracę..co cieszy bardzo, ale nie mam czasu co martwi
Agata - dziś wybitnie brzydko... ale mi jest wszytko jedno
tu zaleta braku czasu. Bo i tak pracuję na kompie
Deszcz taki wiosenny też jest potrzebny, szkoda, tylko, że w sobotę gdy ludziska mają czas by coś zrobić w ogrodzie.
Katel - Pan Bylinowy urzęduje w Rzeszowie, wysyłkowo nie sprzedaje, ale polecam wirtualny blog, ciekawe artykuły ze zdjęciami, fajne do czytania i oglądania i wcale nie poradnik ogrodniczy tylko blog o naturze Pan Bylinowy
IzaBela - egoistycznie potwierdzam, że masz rację..z mego punktu widzenia taka pogoda jest odpowiednia, bo nie ciągnie wilka do lasu.
Czereśnia zaczyna kwitnąć
A moja wiśnia "Kiku coś tam" ..prawie prawie ..
Aniu Monte - pozdrawiam również... niestety przez jakiś czas mam pracę..co cieszy bardzo, ale nie mam czasu co martwi

Agata - dziś wybitnie brzydko... ale mi jest wszytko jedno

Katel - Pan Bylinowy urzęduje w Rzeszowie, wysyłkowo nie sprzedaje, ale polecam wirtualny blog, ciekawe artykuły ze zdjęciami, fajne do czytania i oglądania i wcale nie poradnik ogrodniczy tylko blog o naturze Pan Bylinowy
IzaBela - egoistycznie potwierdzam, że masz rację..z mego punktu widzenia taka pogoda jest odpowiednia, bo nie ciągnie wilka do lasu.
Czereśnia zaczyna kwitnąć

A moja wiśnia "Kiku coś tam" ..prawie prawie ..