Witam, widzę że nie tylko rośliny lubimy takie same, ale i przedmioty do zdobienia ogrodu mamy takie same wózki mam dwa jeden duży drugi mały, super pracownia pięknie masz.
Tak,to ta różowa mgiełka kupiłam je na trawki.pl, ale widzę, że już ich nie ma. Przynajmniej narazie. Jeszcze nie kwitły u mnie choć to ich trzeci sezon. Muszą się dobrze zaklimatyzować.
Widzę, że odkopujesz mój wątek od początku to miło. Pracownia przeszła rok temu metamorfozę więc już tak nie wygląda. Wiele się w ogrodzie zmieniło. Dostrzeżesz to jeśli faktycznie wertujesz strona po stronie.
Poczekam aż sama dojdziesz skąd te płyty, chyba, że się poddasz to wtedy podam link do strony gdzie o tym pisałam
Zawilce i większość bylin, kupuję w szkółce koło Konina. Były po 6zł- w litrowych doniczkach-ładne, kwitnące kępy.
Możliwe Tak, kwitnie. Też jestem w szoku. To ta orlikolistna bo te inne dopiero w liściach. I zdaje się, że lagg pass, delavay lub splendide white się sama wysiała bo mam pełno siewek.
Niestety niewiele u mnie tego koloru. Aktualnie mam czosnkowo.
Zacytuję, bo się zapatrzyłam, zapatrzyłam...
Agata jak ja do Ciebie przychodzę to nie mogę oczu oderwać. Robisz tak cudne te zdjęcia, takie magiczne, że... że słów mi za każdym razem brak.
Dziękuję za zdjątko sporobolusa, moje jeszcze maciupcie. I dziękuję za dzisiejszą poradę różaną