Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

ZieloneWrota 10:25, 15 maj 2016

Agcia napisał(a)
moja "pracownia" w trakcie wiosennych porządków, czeka ją mały remoncik i malowanie, póki co misz-masz :

Witam, widzę że nie tylko rośliny lubimy takie same, ale i przedmioty do zdobienia ogrodu mamy takie same wózki mam dwa jeden duży drugi mały, super pracownia pięknie masz.
AgataBC 18:37, 15 maj 2016

Katkak napisał(a)
Agata gdzieś ty sporobulus heterolepis dorwała???ze 3 lata sie za nia rozgladam, to ta różowa mgiełka, prawda? długo ja masz? kwitła już u Ciebie? Płyty sa mega .

Tak,to ta różowa mgiełka kupiłam je na trawki.pl, ale widzę, że już ich nie ma. Przynajmniej narazie. Jeszcze nie kwitły u mnie choć to ich trzeci sezon. Muszą się dobrze zaklimatyzować.

AgataBC 18:49, 15 maj 2016

ZieloneWrota napisał(a)
Piękny obraz tworzysz tymi zdjątkami, cudowne płyty były na zamówienie?, mech nada im charakteru, zawilce to okazy jeśli to nie tajemnica gdzie nabywasz te śliczności?, kosmosy również mam wysiane, pozdrawiam

Widzę, że odkopujesz mój wątek od początku to miło. Pracownia przeszła rok temu metamorfozę więc już tak nie wygląda. Wiele się w ogrodzie zmieniło. Dostrzeżesz to jeśli faktycznie wertujesz strona po stronie.
Poczekam aż sama dojdziesz skąd te płyty, chyba, że się poddasz to wtedy podam link do strony gdzie o tym pisałam
Zawilce i większość bylin, kupuję w szkółce koło Konina. Były po 6zł- w litrowych doniczkach-ładne, kwitnące kępy.

AgataBC 18:57, 15 maj 2016

Majowe łąki..

AgataBC 19:01, 15 maj 2016

A to już z ogródka

kasia_w 14:25, 16 maj 2016

Rutweka już kwitnie? Impossible

Tak dokładnie kulkliki wątrobowe
AgataBC 16:35, 16 maj 2016

Możliwe Tak, kwitnie. Też jestem w szoku. To ta orlikolistna bo te inne dopiero w liściach. I zdaje się, że lagg pass, delavay lub splendide white się sama wysiała bo mam pełno siewek.
Niestety niewiele u mnie tego koloru. Aktualnie mam czosnkowo.

AgataBC 16:46, 16 maj 2016

Czochy czochy

AgataBC 16:55, 16 maj 2016

Zana 22:07, 17 maj 2016

Agcia napisał(a)

Zacytuję, bo się zapatrzyłam, zapatrzyłam...
Agata jak ja do Ciebie przychodzę to nie mogę oczu oderwać. Robisz tak cudne te zdjęcia, takie magiczne, że... że słów mi za każdym razem brak.

Dziękuję za zdjątko sporobolusa, moje jeszcze maciupcie. I dziękuję za dzisiejszą poradę różaną