I jak tu I ręki nie związać Pytałam się gapa na 899 stronie o rubrum wczoraj o 20:27, wpadam dzisiaj o 18:36 i jestem już spóźniona na imprezkę o całe 3 strony!!!!
I jak i tu życzyć 1000 stron???
Życzę ci zatem 1.000.000 stron Bądź milionerką Irenko nam kochana !!!!
dziękuję za odpowiedź ... też się cieszę , że masz projekt .... pamiętam , jak ja się cieszyłam ze swojego .... to cudowne uczucie ....
....na płaskie ekrany to chyba graby .... u Madżenki są piękne i szybko rosną ...
.... powodzenia w obmyślaniu
Eeee.. Magdzia... gdzieżeś poszła Kobieto?... że Madżenka graby ma piękne nie dziwi, bo tam wszystko jest piękne... łącznie z Ogrodniczką... ... ale gdyby graby tak pragnęły zakfitnąć jak ja pragnę białych kfiatków wzdłuż dróżki... to decyzja byłaby prostsza..
A ta świdośliwa?.. znasz ją?...
Ciągle jestem , podczytuje , ale nie ogarniam tempa u Ciebie ....
nie znam świdośliwy ...... ale mamy super artykuł o drzewach kwitnących ....
Dobry Wieczór
Piękna bajka o rudziku i M
Widzę Bożenko, że miłością do perovski zapałałas
Marzenko ja perovskie mam już z 5 lat. Kupiłam jedną i na jesieni jak przesadzałam podzieliłam na chyba 5 bo ona kłączami sie rozrosła i wlazła mi w azalie japońskie. Tak że nasza przyjaźń już trochę trwa i nie gaśnie.Natomiast nie mam lawendy bo zawsze zapominałam ją ciąc i robiła sie brzydka i w koncu wymarzła i właśnie lawendę chce zastąpic perovskią.
Bożenko a ja nie umialabym żyć bez lawendy... A moja miłość do perovski jest świeża
Babiszonki
jestem, jestem, chociaż wczoraj padłam jak kawka... na razie teren wygrabiony i został jeszcze kawałek do obsadzenia kostki.. Nie wiem jak będzie dalej, bo Małż zaniemógł...... a mieliśmy siać trawkę..
czytałam, że za 2 tyg. pierwsze przymrozki - oszaleli czy jak?......zdążę cokolwiek posadzić?...
Madżenka,
zmierzyłam obszar za kółeczkiem - w najszerszym miejscu narożnika 2,7m, w najwęższej części 2,3m. (mierzyłam do początku grządki z tujami)
Iza ale to będzie ugór... Ile tam chwastów do wypielenia....
I kanciki do zrobienia Tylko roże zostaną i stożek cisowy. Reszta jest cała do przekopania.....
Jeszcze musze lawendy kupić i przywieźć z plantacji bukszpany.... Myśle coby tam jeszcze dać i chyba dodam róże okrywowe
Czy macie koncecję co pod wielkie zdrewniałe róze wielkokwiatowe posadzić ?? Przepięknie co roku kwitną i ich nie mam serca wykopywać ale denerwują mnie łyse pnie.
Może Madżenkowego potwora
Może szałwie albo przetaczniki?
potwór za duży
Szalwia , szalwia, przetacznik ale to bedzie łyse zimą?
A może lawendę zamiast w pasie za bukszpanem posadzę pod różami???
Iza ale to będzie ugór... Ile tam chwastów do wypielenia....
I kanciki do zrobienia Tylko roże zostaną i stożek cisowy. Reszta jest cała do przekopania.....
Jeszcze musze lawendy kupić i przywieźć z plantacji bukszpany.... Myśle coby tam jeszcze dać i chyba dodam róże okrywowe
Czy macie koncecję co pod wielkie zdrewniałe róze wielkokwiatowe posadzić ?? Przepięknie co roku kwitną i ich nie mam serca wykopywać ale denerwują mnie łyse pnie.