Serdeczności! Dzieci do szkoły ,a my do prac domowych,ogrodowych,
Na umilenie porannego wstawania.....
Serdeczności! Dzieci do szkoły ,a my do prac domowych,ogrodowych,
Na umilenie porannego wstawania.....
Tereniu ja kiedyś bardzo dawno temu na działce pracowniczej miałam pysznogłówkęi tak stale chorowała że wcale jej już nie chciałam miec w tym obecnym ogrodzie ale przez te lata wyhodowano nowe odmiany z dużymi kwiatami i w różnych kolorach i jak dostałam na spotkaniu u mnie od Ani asc to gdy zakwitły z zachwytem na nie patrzyłam i prawie nie choruja może pojedyncze listki ale to jest niezauważalne. Do tego świetnie wyglądają połaczenia ich kolorów no i bardzo długo kwitną . Same zalety, koniecznie kup.
Dziekuję Bożenko za wsparcie mojego chciejstwa Kupię - no, chyba, ze od kogoś wycyganię
Na razie nie mogę sie podzielic bo ciągle jestem na etapie dokupywania .Może ktos ma nadwyżki. Pozdrawiam i zyczę miłego dnia.
Dobry Wieczór
Piękna bajka o rudziku i M
Widzę Bożenko, że miłością do perovski zapałałas
Marzenko ja perovskie mam już z 5 lat. Kupiłam jedną i na jesieni jak przesadzałam podzieliłam na chyba 5 bo ona kłączami sie rozrosła i wlazła mi w azalie japońskie. Tak że nasza przyjaźń już trochę trwa i nie gaśnie.Natomiast nie mam lawendy bo zawsze zapominałam ją ciąc i robiła sie brzydka i w koncu wymarzła i właśnie lawendę chce zastąpic perovskią.
Bożenko a ja nie umialabym żyć bez lawendy... A moja miłość do perovski jest świeża
Ty masz inny ogród a u mnie była by wciskana pod krzaki rh więc wolę perovskie ale nie mówię że jeszcze nie kupię. Mam po prostu chwilową przerwę i nowe gatunki na oku. Pozdrawiam. Miłego dnia Marzenko.
Na razie nie mogę sie podzielic bo ciągle jestem na etapie dokupywania .Może ktos ma nadwyżki. Pozdrawiam i zyczę miłego dnia.
Aleja nie w tym sensie, że od Ciebie, Bożenko
Przecież doczytałam, że dopiero nabyta
Miłego dnia
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.