Drzewa się proszą raczej jak dla mnie ... ale nie wiem jak mogą się zachowywać na takiej skarpie ... ja bym spróbowała ... może jarząb szwedzki? chyba nie jest jakiś mega drogi a wdzięczny ... a na skarpę irga Uważam, że to świetny pomysł!!! Zobacz u nawigatorki ... ona ją ma na skarpie i sobie chwali ... nie wiem czy chciałoby mi sie bawić w róże? Spróbowałabym najpierw z drzewami i irgą a potem sie zobaczy
Też nie wiem za bardzo jak rozrabiać ten miedzian ... ja mam go znowu w proszku i mam 15g - 5-7,5l ... zrobiłam słabszy ... ale jeszcze trochę rozrobię dziś w proporcji jak na ulotce. Co pryskałaś?
Ja przymierzałam się do tego zakupu od zeszłego roku. Na wątku ele2001 pytałam o te nożyce, zajrzyj, przeczytaj jego ocenę tych nożyc w porównaniu z innymi akum. Jak na razie jestem zachwycona. Przede wszystkim dlatego, że wymagają nieporównywalnie mniejszego nakładu siły i czasu niż zwykłe nożyce, ja mam Fiskars, te z dźwignią. Przy czym wśród ręcznych nożyc uważam je za najlepsze z tych, które dotąd miałam i nie mam do nich żadnych zastrzeżeń.