O matko, era przed Ogrodowiskiem toż to normalnie świetne, aż się przestałam pakować, żeby to przeczytać. Madżen - pierwszy MMS z CHFS jutro będzie dla Ciebie
Trzymajcie kciuki, bo w Londynie podobno ulewy i zimno. Zimno może być, ale ulewy niet
Czeka mnie ciężka praca jutro. Do zobaczenia na łączach, jak będą w hotelu
Tomson, oczywiście poczytaj watek od początku, tak ja Seba radzi, sporo się dowiesz dodatkowo.
Ponieważ trawnik nie był koszony, wyparły go chwasty, teren na pewno nie jest równy. Możesz co większe chwasty powyrywać, a resztę spryskać albo przekopać, wyrównać i lepiej zasiać nowy trawnik. Szybciej będziesz miał ładnie i równo. Podlewaj a będzie pięknie jak trawa wzejdzie
Ja swoją kostrzewę obcięłam od razu jak zauważyłam że sie wykłosiła, mamja od tygodnia, dopiero co ją dostałam w paczce, jeszcze czeka na wsadzenie jutro, ale zadziałałam intuicyjnie. Ciachnełam i tyle...
Ta tam nie lubię kostrzewy zwłaszcza sinej, i nie mam zdania co do kwitnienia, wcześniej czy później i tak ją wyrzucicie z ogrodu, bo nie jest długowieczna zbytnio
Kostkę brukową układała inna firma, nie my na szczęście. Jak się chce tanio, to się ma byle jak Ot co.
Wykonywaliśmy jedynie ramki do bukszpanów. Ale po co się tłumaczę?